Ki szeretne nyaralni a Balatonon? (beszélgetős fórum)
Most menjen ,aki az idén még élvezni szeretné a Balcsit----vasárnapig.
Jövő héttől 10 fokos lehűlést mondanak,szeles,hideg időt.Beköszönt az ősz a nyárban:((
Sziasztok,
Van egy Foglalasom a Balatonoszodi Debora panzioba, de sajnos egeszsegugyi okokbol nem tudok elmenni.
Az idopont: augusztus 6-11, 5 ejszaka.
Ha valakit erdekel ez a szuper szallas, irjon nekem privatban.
Tekla
Igen,a babaszobán.
Régebben gyakran vásároltam ott,és időnként árultam is.
Már márciusban is hírdették,de akkor nem foglaltam.
Így egy hónappal ezelőtt már csak aug.21-től volt hely.
Remélem,akkor még szép idő lesz:D)
5000 forint/fő????Szállodába nézted?
Mert ez tényleg nagyon sok.:DDD
Mi augusztus 21-től megyünk-és négyünknek egy éjszaka 11 ezer-két utcára a strandtól.
Két színtes,két fürdőszobás,bababarát ház-minden kényelemmel ellátva-kiságy,pelenkázó,rengeteg gyerekjáték-dvd-tv,-kertben bogrács-pancsoló,hinta-homokozó-műanyag kerti játékok-Húúú,nagyon sok minden...
Szerintem ennyiért nem drága:))
az utolsó 3 évben mindíg voltunk , nagyon jól éreztük magunkat , együtt volt az egész család
az apukám 66. szülinapját is ott ünnepeltük. csak jó emlékein vannak a nyaralásokról tehát idén is ott folytatjuk a nyaralást
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Barátnőm el szeretné vinni a gyermekemet 2 hétre Németországba nyaralni, mert ők ott élnek.Milyen papírokat kell ehhez beszereznem?
- Horvátországban szeretnénk nyaralni az egy éves kislányunkkal! Sekély vizű partszakaszt keresünk, ahol kedvére pancsizhatna:)Tapasztalatok?
- Milyen városokba érdemes menni nyaralni Balatonon kívül, Szolnokhoz közel?
- A Rukkel tónál szeretnék nyaralni!!!!
- Balaton mellé megyünk nyaralni, de szeretnénk 1-2 napot kirándulni.Mit ajánlotok?