A Rukkel tónál szeretnék nyaralni!!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Volt valaki mostanság a Rukkel tónál?
Tervezzük,hogy lemegyünk:DD
A Szelidi tó tényleg szuper!
Tavaly voltam először, de biztos idén is elmegyünk egy hosszú hétvégére. Az Anna-lak szuper jó, és megfizethető. A sátrazás se rossz, ha az idő megfelelő. Tavaly esett...
Gyalogosan egy-másfél km-nyire van kb. Ahol az ismerőseim voltak, abban a faházban volt szauna, gondolom a többiben is van.
Szórakozási lehetőséget nem igazán tudok a környéken sajnos, gyalogosan biztosan nem tudtok sehova menni szórakozni, sajnálom :(
Közben megnéztem a weblapot és meg is jegyeztem :) A kempingtől gyalogosan kb mennyire lehet a Rukkel tó? Csak mert látom, hogy Délegyháza felé rengeteg tó van és mind számozva...
TÉnyleg van rendes szauna a faházban? :O
Imádok szaunázni! :)
Ezt sajnos én sem tudom, mert mi csak egy napra ugrottunk le Érdről, így szállással, környékkel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim.
A honlapjukat megtaláltad? Ott voltak kempingek hirdetve.
Én jártam a tónál, nagyon jó kikapcsolódás, gyereknek felnőttnek egyaránt, a csúzdapark.
Honnan jösztök?
Sziasztok!
Idén nyáron a Rukkel tónál szeretnék nyaralni, de nincs semmi információm, az alapokon kívül. Hol lenne érdemes megszállni? Hány napra érdemes elmenni oda? Milyen látványosságok és szálláslehetőségek vannak a közelben? Minden véleményt, tanácsot és hozzászólást szívesen várok azoktól, akik környékbeliek, vagy már jártak ott! :)
További ajánlott fórumok:
- Hová mentek / hol voltatok idén nyaralni?
- Rajtam kívül van olyan aki még nem volt nyaralni soha barátokkal, szerelmekkel?
- Nagykorú lányaival nyaralni járó elvált apa
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Balatonfürediek segítsetek! A Gombás Kúriába (Arácsi út 94.) szeretnék menni nyaralni. Nagyon messze van gyalog a Tagore sétánytól?
- Nyáron szeretnék menni a Balatonra nyaralni. Addigra...