Horvátországban szeretnénk nyaralni az egy éves kislányunkkal! Sekély vizű partszakaszt keresünk, ahol kedvére pancsizhatna:)Tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Szia dominós!
Zadar mellett Privlakan voltunk. Egy kis kempingben sátoroztunk. A viz nagyon sekély volt, pont gyerkőcöknek való. Kicsit olyan érzésem volt, mintha tóparton lettünk volna a kempingnél a tenger mellett. De ha elsétáltunk a parti sétányon, már nagyon szép volt a tenger, de köves.
Bocsi, de én is olvastam a fórumot, azt szeretném kérdezni, hogy Zadarban hol pontosan? Milyen a part? Kisgyereknek megfelel-e?
Egyébként ez a Lopar megragadott, úgy néz ki, hogy ezt választjuk mi is.
Umag
van is itt egy mobilházas kemping, a tulaja ( az egyik ) magyar.
Jól felszerelt és sekély a víz. Családbarát...
Szia! Mi már 5 éve Rab szigetre, Loparba járunk. Hosszú, homokos, nagyon lassan mélyülős a partja. Pont ideális pici gyerekekkel. Csak ajánlani tudom!
Kb 600 km-re van Budapest-től. Komppal kell átmenni a szigetre.
Lehetőleg nagyobb város mellett keresünk nyaralási lehetőséget!
Köszönjük előre is:)!
További ajánlott fórumok:
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?
- A Balaton és Horvátország között milyen árkülönbség van?
- 5 hetes kislányunk az éjszakai etetés után nem hajlandó visszaaludni, valakinek valami trükkje?
- Nemsokára Horvátországba utazunk 3 éves kislányunkkal. Mit javasoltok mikor utazzunk éjjel vagy nappal?