Milyen városokba érdemes menni nyaralni Balatonon kívül, Szolnokhoz közel? (tudásbázis)
Én is tudom Abádszalókot ajánlani. Tök olyan, mint a Balatonparton, csak kisebb, családiasabb, valamivel olcsóbb is. :)
Élmenyfürdőhöz Hajdúszoboszló, vagy Ceglédi termálfürdő. Szolnokon is van fürdő, az olyan átlagos, de egy látogatást megér.
Ha Szolnok az utazásotok központja, akkor nézzetek el Abonyba, ott van egy Vadaspark, kedves, barátságos, családias.
Ha nem ismered Szolnokot, akkor csináljatok egy városnéző napot.
Szolnoki városnézésbe iktassátok be a Bagolyvár Vadaspark meglátogatását. Kicsi, kedves és nem drága. Nem egy egész napos program, de ott van Szolnokon, egy látogatást megérdemel.
Ha már Szolnok, akkor a Repülő múzeumot ne hagyjátok ki.
Ezekről mind netes infót is találsz.
Egy Tiszaparti-Zagyvaparti séta mindenképp legyen a program része.
Sziasztok!
Én sokat járok Abádszalókra. A strand nem nagy szám, a város sem, viszont a Tisza gyönyörű.Tudom Szolnokon is ott a Tisza, de Szalókon csónakkal kimenni a nyílt vizre, vagy a csatornákon kihajózni az élő Tiszára, felejthetelen. Aztán ott van a sarudi medence, tán még szebb, mint a szalóki.Ott kötsz ki, ahol akarsz egy kis fürdőzésre.Fel lehet csónakázni a kiskörei víztározóhoz vagy másik irányba Tiszafüred felé.
Évek óta nem tudom megunni.
Egyértelmű: Abádszalók!!! Picit ugyan messzebb esik Szolnoktól,de sztem a világ legjobb helye!Oda járok 37 éve,még ki sem volt építve így,már imádtam :)))
Iszonyú jó hely!A Tisza-tó egy csoda sztem.
Szarvara,Békésszentandrásra,Gyomaendrődre vízparti nyaraló bérlése=csönd,béke,pihenés :D
Szarvason is van gyógyfürdő és nagyon szép kis város.
Gyomán is van a Liget fürdő gyógyvízzel,fedett és kinti medencék,jó áron...
Tényleg függ attól h milyen az érdeklődési körötök!
Miskolc, Lillafüred...
Vasvár, Borostyán tó, Vandása tó
Esztergom, Visegrád, Sopron és Győr...
Berekfürdő, Cserkeszőlő! Ismerem a helyeket, nyugodt szívvel ajánlom mindkettőt. Nagyon kedves és nyugodt hely Kerekdomb is.
Nemcsak a fürdőjük jó, de viszonylag olcsó szálláslehetőség is van.
Berekben és Cserkén wellness lehetőség is van.:)
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Milyen országokba, városokba jutottál el utazásaid során?
- Ki szeretne nyaralni a Balatonon?
- Még sosem voltam a Balatonon, de úszni nem tudok!
- Hétvégén a Balatonon!
- Nyaralás a Balatonon kiadó nyaralóban