Milyen országokba, városokba jutottál el utazásaid során? (beszélgetős fórum)
Ausztria, Németország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Itália, Görögország, Szlovákia, Csehország, Anglia, Málta, Ciprus, Egyiptom, Izrael, Belgium.
Jövőre készülök elmenni Hollandiába és Portugáliába, ha összejön anyagilag.
De itthon is szeretek csavarogni, felfedezni az országot.
Horvátország, Ausztria, Németország, Szlovákia, Görögország, Anglia, USA, Szíria.
De legnagyobb biztonságban itthon éreztem magamat.
Tényleg ám
Prága, Barcelona, Palma de Mallorca, Karlovy Vary Zágráb
USA-Texas,Mexikói-öböl,Arkansas,Olaszország,Franciaország,Szlovákia,Horvátország,Afrika-Marokkó,Tunézia-,Norvégia,Németország,Magyarország
Városok:sok
Magyarország: Pécs,Sopron,Miskolc-Lillafüred,Mezőkövesd,Szeged,Mátészalka,Veszprém,Visegrád,Balcsi környéke,Szombathely,Dobogókő,Bp,stb.
Külföld: Ausztria,Ukrajna,Szlovénia,Tunézia,Egyiptom.
Nagyon sok helyre.
Nyitottam egy naplót, melyben megpróbálom felsorolni és képekkel bemutatni.
Törökország 2007, Olaszország2008 Román Bulgár körút 2009
A 70-80-90as években Csehszlovákia,Lengyelország ,Ausztria NDK,NSZK,London Isztambul
Én többször voltam kirándulni azzal az utazási irodával amelyik termékbemutatót tart.
A török úton nincs termék bemutató ha valaki az ékszerkészítés ,bőrtermékek gyártóhelyet és a pamut és szőnyeg gyárat bemutatónak veszi sajnálom.Ha módom lenne rá évente többször is mennék velük redkivűli ellátás és programmok
Szlovákia,Csehország,Németország,
Lengyelország,Horvátország,Görögország,
Ausztria,Tunézia
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Tudtok olyan jó és hasznos dolgokat, amit más országokban bevezettek és nálunk is jó lenne?
- Más országokban is leadják a Reszkessetek betörőket minden évben?
- Milyen városokba érdemes menni nyaralni Balatonon kívül, Szolnokhoz közel?
- Melyik a legszebb és legjobb tengerpart a közeli országokban?
- Mi a gyakorlat: vidéki városokban mikor kezdődik egy koncert? Vagy erre nincs szabály?