Ki mit érez tavasszal? (beszélgetés)
Boldogságot!
A napsütés kihozza belőlünk a boldogság hormonokat, sokkal mosolygósabbak az emberek, velem együtt!
és december végén ezt miért nem fixáljátok le, hogy következő februárban ne így legyen??? egyébként elvagytok csúszva 1 hónappal, mert állítólag a január a legdepisebb hónap, többet veszekszünk és türelmetlenek vagyunk...
pici apró jel: tedd túl magad a feszkón, egy kis ölelés, becézgetés, vagy smink, szoknya...nem tudom a párodnak mi jönne be...
Milyen pici apró jelre gondolsz? :)
Én azért irtam, hogy ránkférne, mert az utóbbi időben nekünk is kicsit lapos lett a dolog. Bár a február és környéke mindig ilyen vészes nálunk, ilyenkor szoktunk a legtöbbet veszekedni, aztán hónapokig jól megvagyunk. Most még érezhető a februári hangulat, és ez az egyetlen gond. De nem gond, elmúlik, csak utálok várni... Utálom azt, amikor inkább csak filmezünk, kerüljük a beszélgetéseket, vagy a sok feszültséget egy hatalmas szeretkezéssel oldjuk, aztán egy szó nélkül felöltözünk, kikisérem, igy szeretlek-úgy szeretlek, csók+ölelés, és elmegy. OK, más biztos ennek is örülne, de nekem ez nem elég. Ott vannak az érzelmek, imádjuk egymást, csak ilyenkor annyira más minden. Mindig arra gondolunk, hogy ha véget érne a kapcsolatunk, abba belehalnánk. De mindketten tudjuk, hogy nem fog, mégis ott a félelem, hogy elveszitjük egymást.
zsina!
nálam a tavasz= szerelem.
De nem beléd, mielőtt szokás szerint félre értenél! :)))
ami már kialudt azt már nehezen lehet újra begyújtani,tudom ugyanis fakazánunk van:)
félretéve a tréfát az én tüzem minden nap ég,de ilyenkor új ötletekkel,jókedvel,szerelmes estékkel lepem meg a párom.
Olyan, mintha kiengednének néhány évezrednyi raboskodás után egy kopott lámpásból! Egy kis dörzsölgetés után... és persze utána a gazdám kívánságait teljesítem... ez olyan dzsinnes dolog :D
Na jó viccet félretéve, kiélesednek az érzékek az biztos, és az emberek szíve is ledobja a vastag téli bundát, sebezhetőbb is lesz. az enyém legalábbis :)