Bicikli túra tavasszal (beszélgetős fórum)
Szuperül hangzik a Balaton-túra, őszintén szólva a camping az ami visszariszt, ahhoz már túl kényelmesek vagyunk.
Meg az új kerékpárt kell egy hosszabb túrán felavatni, és mivel június első két hetében vagyunk szabadságon, mégiscsak eljön a várva várt Passau-Trismauer túra nekünk is (kb.250 km), és az pont akkor lesz. Vonattal addig felmenni, és bicajjal a Duna mellett vissza.
Vasárnap cirka 50km-es tekergőzés a városban, bukósisakot akartunk venni. Voltunk egy két helyen, sokat nevettünk, mert gombák lettünk, ahogy felvettünk egy egy bukót. :-) De azért nem adjuk fel!
Neked?
Na gratula! :)
Kinek milyen cangás élménye volt a hétvégén? :)
Sziasztok,
tegnap megtörtént a nagy biciklivásárlás mindkettőnknek. Shimano Deore 24 váltós. Most akcióban 349 Euro volt, forintban ki sem próbálom számolni. Most még egy kocsira szerelhető tartó kell.
Egy barátom szervez egy túrát a Balaton köré.
Május 30.-tól június 1.-ig, 3 napos túra.
Szállás kempingben, utazás vonattal, kb. napi 90 km, nem teljesítménytúra, hanem kirándulás.
Kb. 10 000.- plusz kaja.
Eddig olyan 20-25 ember jön, sokan nem ismerjük egymást, szóval ne zavarjon senkit, hogy nem ismerjük egymást személyesen.
Akit érdekel, küldök privátot a részletekkel. :-)
Nah a mai napot hagytam, nem bringával mentem, mert itt olyan szél van, hogy visszafújt a szél. :-)
De holnap lesz kis bringázás, megnézzük a bukósisakokat, lehet, hogy veszünk is.
ja én sztem ma kimegyek egy kicsit egyet tekerni
ugyis vidéken vagyok most
fu tegnap kellett volna kimenni, olyan szépen sütött a nap:)
Én is terveztem valami hasonlót holnapra, csak elég szar idő van..
Hol van már a tavasz? :(
Csúszkáltam! :-) Jégben meg nagy hóban nem tekertem, pláne most hegyen lakom, autóval is alig lehetett lejönni, pedig annak négy kereke van! :-)
Ma megyek a belvárosba ezt-azt intézni, holnap meg vagy Szentendre vagy Hajógyári sziget, még kitaláljuk. Persze bringával mindezeket. :-)
én ez a túra óta járok bringával minden nap
én fogytam kb majdnem 90ről 75re nem is olyan sok idő alatt,
pedig semmi extra diétát nem csináltam,
csak a napi 30-40 perc tekerés!
ki van ez találva:)
Télen is végig bringával jártál? :)
Mit csináltál amikor 30 cm-es hó volt? :)
Szintén Balaton, 140 km egy huzamban, kis pihenőkkel. Jó volt. :-)
Én most is bringával járok átlagban olyan 4-szer egy héten, a többi nap muszáj autó.
Igen csak azzal nehéz bemenni dolgozni.. :)
Pl ezt: [link] elég keményen meg kellene tekerni h bejussak vele a munkahelyre.. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen cipőt hordasz tavasszal?
- Németországba költözünk tavasszal!!
- Refluxosok, gyomorproblémások nektek is előjött jobban minden tavasszal?
- Természetbe járóknak, akik szeretnek kirándulni, túrázni, futni, biciklizni, de nincs kivel, Magyarországon belül vagy külföldön
- 6 éves kisgyerekkel 40 km-es (oda-vissza) kerékpártúra 16"os, vagy 20"os biciklivel teljesíthető?
- Milyen biciklitúra útvonalakat ismertek Pest megyében?