Milyen cipőt hordasz tavasszal? (beszélgetős fórum)
Igen.
Vasárnap rendeltem meg, hétfőn valamikor napközben jött a GLS-től egy e-mail, hogy átadásra várnak, a szerdán megérkezett. Tökéletes, könnyű, a számozása korrekt - de a weboldalon meg is tudod nézni, hogy melyik szám mit jelent.
990 forint volt a szállítás, és csak utánvéttel szállítanak, kártyás fizetést fel sem ajánl. Én biztos, hogy rendelek még tőlük.
Amit imádok az oldalban, hogy egyszerűen rá lehet szűrni, hogy mi legyen az anyaga, a mérete, a színe, milyen típusút szeretnél.
Óóóóó brit.
A fene vigye el azt a figyelmetlen/hanyag/nemtörődöm pofámat.
Brit, kérlek szépen, brit.
De amúgy tényleg. :))
Óóóóóó, akkor azért.
Gondolom, sőt talán biztos is vagyok benne, h angol-tudósok voltak.
Valahogy a pár centis sarokkal nekem is kényelmeseb, de h miért azt nem tudnám megmondani.
Volt olyan szakasz az életemben, amikor gép mellett álltam napi 8-10 órát, akkor jöttem rá.
Vagy ecipo.hu
Ott vettem téli bakancsot. Zavarba ejtően nagy a kínálat, mindenféle árfekvésben. Gyors a kiszállítás, ingyenes a visszaküldés.
Olivabogyó? Ilyet még sosem hallottam 😂
Legközelebb ha bontok egyet megkínálom vele a macskákat is.
Rokonlelkek...
Pl.az olivabogyóért...él-hal.Szerintem ,mint valami káb.szer,olyan hatással van rá.Ünnepnapokon és szülinapjára szoktunk adni neki,egy -egy szemet.
További ajánlott fórumok:
- Bicikli túra tavasszal
- Németországba költözünk tavasszal!!
- Refluxosok, gyomorproblémások nektek is előjött jobban minden tavasszal?
- Ki mit érez tavasszal?
- Ti milyen parfümöt használtok tavasszal, nyáron, ill. milyent ajánlotok?
- Szőke alapú hajszínbe milyen csíkokat érdemes festetni, idén tavasszal mi a divat nálatok?