Ki milyen pár napos diétát próbált már ki? (beszélgetés)
Én is tornázok, meg futok, de a káposztaleves nem jött be. Én is azon az elven vagyok, hogy nem szabad kínozni magunkat diétával.
Egyébként áprilisban kezdtem a tornát keményen, mert felkapkodtam 10 kg körüli súlyfelesleget. kb. 2 hónap alatt leadtam 5 kg-ot. Ugyanúgy ettem, mint szoktam (este is), majd június óta lement még 2 kg. Sokat lazítok a tornával, de most igyekszek ismét naponta tornázni és futni.
Ja és tényleg, ha a súlyom nem is csökken a mozgástól, centiben attól függetlenül van eredmény:))
Én káposztaleves diétá végig csináltam. Nem szenvedtem egyáltalán, mert sok gyümölcsöt és zöldséget ettem, a leves sem volt rossz. A 4. napra leadtam 3 kg-ot, majd az 5. napon mind visszajött:)
Nem tudom víz volt e ami lement, de valószínű.
Én egyébként nem szoktam diétázni, mert keveset eszek.
Én tornázok, ezzel sikerül is fogynom.
Bár a léböjt inkább tisztítás és méregtelenítés,de s
kezdésnek tök jó:)
Írd be a keresésbe azt hogy "böjtikutya avagy csalánba nem üt a ménykü...:)
Jójó..:) csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra
..és ha esetleg valaki léböjtöt/méregtelenítést tudna ajánlani, annak nagyon-nagyon örülnék.. :$
Én a narancsdiétát (más néven Level diétát) próbáltam, szerintem ez egész kibírható volt.
Annak idején végigcsináltam a 90napos diétát is, ez csak úgy jó, ha többen csináljátok... szerintem. Volt eredménye. de sajna kb fél év alatt visszajött.
Ööö... próbáltam még a south beach diétát is, de az nem jött be egyáltalán...
Gondolok itt pl.: 7-8...13 napos diétára, színdiétára, léböjtre, káposztaleves-kúrára, fehérje diétára, stb..
Kérlek írjatok tapasztalatokat is, és hogy hogy sikerült kibírni, sikerült-e egyáltalán, lettek-e (mellék)hatásai.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon sok diétát probáltam de sikertelenül. Folyamatosan éhes vagyok, mit tegyek?
- Aki próbálta a 160gr szénhidrát diétát mit tapasztaltatok? Fogytatok tőle vagy híztatok?
- Ma kezdtem a Shaolin diétát. Próbálta már valaki?
- A GI diétát próbálta már valaki, milyen eredménnyel?
- Valaki próbálta már a krumpli diétát?
- Ki próbálta már ki a túrós diétát?Eredmények?