Ma kezdtem a Shaolin diétát. Próbálta már valaki? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én tegnap hallottam erről a diétáról először.
Mayci, mik a tapasztalatok?
Sziasztok !! Van még valaki ???
Én Tegnap kezdtem az eredményeimről nem beszélnék majd ha lejárt a 7 nap !! Bár eddig jó anniyt elárulok :)
Azt olvastam, amit itt mellékeltek.
Hogy gondjai lennének,a súlyával, s ezzel kapcsolatban önmaga elfogadásával, onnan gondoltam, hogy elolvastam a naplóját. A férje szerint is rendben van az alakja...fénykép is van róla...az alapján nem úgy tűnik...
De jó nem szólok többet...mindegy...elnézést kérek Szabina, tényleg sok sikert kívánok...vigyázz magadra!
Látod, ahogy te is írtad, több mindent kipróbáltál, és az, hogy neked nem segbítettek, attól még másnak segíthet. És ha véletlenül nem, akkor tapasztalat gyanánt jó lesz. Legközelebb nem próbálkozom ezzel.
Problémáim? Most mit vársz, mondjam azt, hogy bolond vagyok...áááááááá. de ha ez megnyugtat titeket, akkor igen, az vagyok, komoly segítségre szorulok.....:-D
A diétáról? Ez egy drasztikus diéta, akárhogy is vesszük..akár 2, 5, vagy 20 kilótól akarsz megszabadulni, drasztikus!
Előnye? Gyors és látványos...meddig? Talán, ha néhány kilótól kell megszabadulni...de hosszútávon visszaüthet...
Hátránya? Monoton, ezért hamar rá lehet unni...hiába 6 napos, ha 2 nap alatt ráun az ember.
Sokáig én is küszködtem..belefogtam ilyen-olyan monoton villámdiétákba..sokat végig is csináltam...de ezek kevesek. Nem hiszem, hogy újat mondanék,hogy életmódváltás, egyebek... ezért ezt nem részletezem.
Neked alapból problémáid vannak...de nem a súlyoddal.Sajnálom, ezt nem tudom figyelmen kívül hagyni...mindenesetre kívánok neked sok sikert.
Te jó ég, most én vagyok a nap kiszemelt célpontja???
a tejem sajnos elment, mivel főiskolás is vagyok, idén fogok államvizsgázni, és a vizsgák kicsit megterheltek. Mellette egy rákos 5,5 éves kisfiút nevelek, akivel nem a legkönnyebb. Ha még valami, amivel belém lehet kötni, csak nyugodtan, mert nagyon szeretem, szívesen fogadom.
Kiírtál egy ilyen fórumot is ugye?
"Szoptatós anyukák, hozzuk magunkat formába. De koplalás nélkül hogyan?"
Szerinted ez a diéta mi??????
Nagyon szépen köszönöm, a szavai nagyon jól estek, esnek...már kicsit kezdtem feladni a célt, amit kitűztem magam elé.
És ha lehet, megkeresném itt ott egy kis tanáccsal, ha nem vesz tolakodónak..
Versenyzünk? Persze...:-D
Kedves KGyula bácsi:)(jajj,szólíthatom így:),,)
Én sok jót hallottam Önről....
A könyve itt van mellettem,na,nem én olvasom,hanem egy számomra fontos személy:)
Kedves Szabina!
Ne lepődj meg fórumtársaink megnyilvánulásain. Szokj hozzá. Ez van, persze, szeretni nem kell (nem is lehet), csak viselni, pontosabban elviselni. Azt is vedd figyelembe, hogy legtöbbjükben a jó szándék munkál.
Próbáld ki a Shaolin diétát és a barna rizs kúrát is. Egyre figyelj oda! Ha a klasszikus diétával (csak gyümölcs és barna rizs) próbálkozol, akkor egy hét után tartsál szünetet (a hiánytáplálkozásról most hadd ne értekezzek), ugyanez a helyzet a barna rizskúrával (itt három, de maximum öt nap javasolt). A szünet annyi ideig tartson, ameddig a diéta tartott.
Eredményes fogyást kívánok. Tényleg! Versenyzünk?
Nem haragszom, az ember azért jön ide, hogy a kritikát is elfogdja...de én inkább magáról a diétáról szerettem volna beszélgetni, mint magamról..:-)
Nem vagyok egy érdekes személyiség, habár a röpke kis életem elég tartalmas volt, jót rosszat egyaránt kapva...:-)
Te jó ég, ez itt most mi? én nem támogatást vártam senkitől, és fejsimogatást, csak feldobtam egy kérdést, valaki próbálta e már...
na mindegy, azt hittem, azt szabad, és aznélkül is megtehetem, hogy nekiesnek az embernek.
De amúgy meg nincs semmi gond, más véleményét is elfogadom, nem vagyok valami csitri, aminek lehet egyesek néznek...:-)
További ajánlott fórumok:
- Ma kezdtem!
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- Ma kezdtem a diétát. Velem tartasz?
- South Beach diétát kezdtem - nem tart velem valaki?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.
- Mióta elkezdtem az Atkins diétát, egyfolytában hasmenésem van.. Ez ugye nem normális?:)