Ma kezdtem! (beszélgetős fórum)
Ne irigykedj! Beleválasztottam .) citromos husit ettem, de valszeg a citromtól kicsit kesernyés lett, így nem volt valami élvezhető az íze. Mellé paradicsom sajttal (a paradicsom, brokkoli, gomba olyan zöldségek, amik semlegesek, az én diétámba folyamatosan beleférnek:)
Holnap zöldség napom lesz, így rizset fogok lakmározni. Te is a 90 napossal nyomulsz?
irigykedem is :)
énmajd holnap tojásrántottázom :)
nos, én hasonló cipőben jártam, de én aelőször csak a feléig jutottam, és kb 4-5 kiló ment le... aztán jött a nyár, meg az utazások... sztem nem is kell folytatnom :)
De most újra kezdtem... ma gyümölcsnap... megint :)
1 liter paradicsomlé, almák, egy maréknyi szőlő... nyammm :) (este meg jön a szevedés... :D )
Sziasztok,
kezdjetek neki bátran, én egy hete csinálom, és a tegnapi méredszkedésnél 1,5 kg ment le. Az igaz, hogy én nagyon szigorúan tartom magam, de látjátok... van eredménye...
...és ami fontos: mindig az agyban dők el!
=)
Szinte szégyellem leírni, de hogyan álljátok meg? Hogyan van erőtök, akaraterőtök, hogy ne csússzatok el folyton-folyvást azon a bizonyos banánhéjon?
Abba már beletörődtem, hogy ezentúl folyamatosan fogyóznom kell, de azt nehezen bírom, hogy leadok 10 kilót, s aztán abbahagyom. Vannak időszakok, mikor úgy megy, mint a karikacsapás... s most pl. olyan, hogy nem érdekel. Pedig kéne, mert az én egészégemről van szó... HÉTFŐN ÚJRA KEZDEM. Valaki esetleg csatlakozik?
Amúgy úgy érzem eddig nem tartottam be a legjobban hétfőtől!
Nagyon szigorú tudok lenni magamhoz, nagyok az elvárásaim! Úgyhogy most megcsinálom holnap a gyümit és utána mindent beleadok....mindenre nagyon figyelek! Úgyhogy legyetek itt éberek, mert sok kérdésem lesz ezek után! :)
Sziasztok!
Én már egyszer idén elkezdtem, de abba hagytam!
Most édesanyámmal csinálom együtt! Most tuti végig csináljuk, mert majd nyáron mi akarunk lenni a strandok szépe, gondolom ti is erre hajtotok!:):)
Najó...engem legjobban a nyár inspirál! Nekünk holnap lesz a gyümölcsnapunk az 1.! Ki tart még velünk gyüminapot??
Tényleg? Nagyon nagy kitartásod van! Én eddig egy hónapig bírtam a leghosszabban, de most vagyok a legelszántabb!
Ami egy hete még szűk volt és feszült a pocimon, most lötyög... jóérzés. :)
4 nap után? Ügyi vagy!
Most már én is ott tartok ahol Te:) 96,4 kg vagyok, ámbár én már az 54. napomat taposom:)))
Igen, haladok, bár nem akarom elkiabálni. Kis léptekkel ugyan, de most már tényleg komolyan veszem.
Ma CH-napom van. Beiktattam egy kis Norbi-sütit, Update 1-es fajtát. Az lesz a tízóraim. Igyekszem napi 5x enni, mindig keveset. Kicsit magamra alakítottam a diétát, amellett, hogy betartom és nem nassolok mellé, de ugyanakkor vannak azok a bizonyos általános szabályok, hogy többször egyél, de keveset, na én ezt lebontottam: reggeli ugyi az mindig gyümi, tízóraira ma a Norbi croassante, ebédre tarhonya nyers káposztával, vacsira meg még kitalálok valami más tésztásat, amit a családdal együtt ehetünk.
Ja, és előtte való nap már igyekszem kigondolni, hogy mit készítsek másnapra.
Sziasztok!
Végre 100 kiló alatt:) Igaz még csak 10 dekával, de már mégsem 100 fölött 16 kilóval:)
38 nap alatt ment le 5,2 kg. Lehetne több is, de végül is így is jó.
További ajánlott fórumok:
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Egy hete kezdtem a fogyit (életmódváltást) van aki csatlakozna?
- Ma kezdtem a diétát. Velem tartasz?
- South Beach diétát kezdtem - nem tart velem valaki?
- 90 napos - tegnap (2013.03.11.) kezdtem, csatlakoztok?