Ki próbálta már ki a túrós diétát?Eredmények? (beszélgetés)
Naaa???
Már nagyon kiváncsi vagyok!:)
Sziasztok!5.napja nyomom és tényleg hat.Bár már a túrót körözöttként ettem és megsütöttem édesítőszerrel,mert kezdek belőle telítődni.A nadrágom lötyög,az arcomon is látszik.2 nap múlva mérlegelek.
Még annyi: a kávét első 2 nap ittam,de abbahagytam,mert a gyomrom nem igazán bírja.
És azért kéne üresen inni,mert ugy hat a legjobban az anyegcserére-ezt olvastam.
Túródiéta
Kövesse ezt a diétát két héten át, és 7–10 kilót adhat le koplalás nélkül. Az étrendet pontosan tartsa be, így szervezete minden létfontosságú tápanyaghoz hozzájut. Fontos, hogy ne tegyen VAJAT, ZSÍRT, OLAJAT a fõzelékbe és a salátára, a teát, kávét pedig édesítõszerrel igya! Alkoholt a kúra ideje alatt egyáltalán ne fogyasszon!
Kövesse a diétát két héten át, majd folytassa normál étkezéssel, de továbbra is ügyeljen arra, hogy kevesebb szénhidrátot (liszt, cukor) fogyasszon. Néhány hét elteltével megismételheti a túródiétát, amennyiben még többet szeretne fogyni.
1. NAP
REGGELI: 2 alma vagy narancs, 25 dkg túró, feketekávé
EBÉD: 25 dkg túró, feketekávé
VACSORA: 25 dkg túró, vegyes saláta, 1 szelet pirítós.
2. NAP
EBÉD: 2-3 db tojás, fõzelék spenótból vagy sóskából (liszt, zsiradék nélkül), 1 narancs, feketekávé
VACSORA: 1 szelet marhasült, zöldsaláta.
3. NAP
EBÉD: 2-3 db tojás, spenót, 1 narancs, feketekávé
VACSORA: 2 szelet marhasült, uborka, paradicsom.
4. NAP
EBÉD: Vegyes saláta, narancs, feketekávé
VACSORA: 25 dkg túró, zöldség, 1 szelet pirítós.
5. NAP
EBÉD: 1-2 db tojás, spenót vagy sóska, feketekávé
VACSORA: sült hal (nem panírozott), vegyes saláta
6. NAP
EBÉD: Gyümölcssaláta (bármennyi) cukor nélkül, feketekávé
VACSORA: 1 nagy szelet sült hús, paradicsom, uborka, tea.
7. NAP
EBÉD: Fõtt tyúkhús, paradicsom, fõtt káposzta, feketekávé
VACSORA: Zöldségleves, narancs vagy alma.
Nem a kávéval, hanem a koffeinnel van probléma. A szervezet számára felesleges salakanyag. Ezzel van baj. A narancsbőr kialakulásához nagyban hozzájárul a koffein, nikotin "fogyasztás".
Egyébként hogy rákérdeztél, én is elbizonytalanodtam, de rákerestem, és mindenhol ezt írják.
narancsbőr és kávé...hm?ezt még nem hallottam...hogyhogy?
(Csak mert a koffein ugye zsirégető,és a kávé vizhajtó,úgyhogy csk azért furcsállom)
Szia!
Én is itt olvastam csak erről a diétáról, eddig nem hallottam róla.
Nem tudom..nekem kicsit furcsa, habár gondolom zsírszegény túrót kell enni, és úgy már nem is furcsa.:)
Na szóval, szerintem én is belevágok! Éhezni biztos nem fogok.
Szerintem nem baj, ha kevesebb túrót eszünk, meg, ha ízesítjük sem.... Édesítőszerrel vagy hagymával, pici tejföllel.
Szombaton elkezdem! Most nagyon minimális kalóriás diétán vagyok, de ez csak pár nap.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?