Ki milyen AMWAY terméket használ vagy használt? (beszélgetés)
Én most rendeltem baby mosóport és fehérítőt.Semmiféle fehérítő nem szedte ki a foltokat a hófehér rucijából. Aztán anyósom ajánlotta ezt a fehérítőt,ő használja,és láss csodát rögtön kivett belőle minden foltot.:)
Én is alig akartam elhinni.De a szememnek hinni kellett.Így rendeltem én is és a bébim minden rucija,pelusa hófehér.Az árról annyit, hogy lehet drágának mondani, de ha az ajánlott adagolást betartom,akkor egyálltalán nem jön ki drágábban.
Nekem nagyon bevált és tényleg csak ajánlani tudom! :)
n sok mindent kipróbáltam már és mindennel elégedett vagyok. Tisztítószeret, különösen a folltisztító, sütőtisztító, de a korpás sampon is remek, az arcápolók is.
Én szoktam rendelni sűrűn!
Nekem is csupa jó tapasztalom van,ezért szívesen ajánlom,akár kipróbálásra egy kis mintát is adok:-)
Üdv,Era
Szia!
Mosogatószer, konyhai tisztító, fogkrém, arckrémek, mosógél. Teljesen meg vagyok elégedve. Lehet, hogy hirtelen drága, de használt mennyiségre elosztva, jobban jövök ki, mint pl az Ariel mosószerrel.
Nekem a szüleim több mint tíz évig aktívan csinálták, most már nem olyan aktívan, és igen, még mindig megy olyan jól, mint a tupperware :)
Én minden terméket nagyon szeretek, az előmosó spray-t, a fehérítő port, fogkrémet stb., semelyikre nincs panasz, és a kozmetikumok is nagyon jók, igaz hogy drágák, de kb olyan árban vannak mint a m.xfactor vagy as.or, stb, és a sminklemosó is tényleg nagyon jó, és nagyon sokáig elég még mindennapos használatnál is. Az edényeket is nagyon szeretjük, én pl. csak abban tudok normálisan főzni, tekintve hogy abban tanultam meg :))) szóval én csak ajánlani tudom!!!
A kozmetikai termékeiktől olyan allergiás reakciót kaptam, hogy hihetetlen... az amúgy mindig probléma-mentes bőrömnek 4 hónap kellett mire kiheverte az amway szerint luxuskategóriás arctisztító-bőrradír-arckrém kombót...
Tusfürdő, testápoló semmi extra, vonatkozik ez a mosóporra, mosogatószerre is, extra csak az árukban van
Én csak lehúzásnak tartom... régen 10-15 éve tényleg jobb minőségűek voltak, a hanyatlásra a legjobb példa a fogkrémjük...
Én falra mászom ha meghallom az AMWAY, webso stb szavakat! Bocs lehet túl őszintére sikerült...
Oké,válasz ment.
Vannak ismerőseim onnan,nyáron vendégeim az üdülőbe.
Szia!
Köszönöm, megkaptam. :)))
További ajánlott fórumok:
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Használt valaki már pikkelysömörre Psorioderm terméket?
- Valaki használt már olyan terméket ami helyileg fogyaszt pl kenőcs?
- Hajhullásra használt valaki Ebayről kínai/vietnámi kozmetikumok közül terméket, ami használt?
- Az Alcachofa Forte fogyókúrás terméket használta már valaki?
- Valaki használt már Alveola terméket?