Használt valaki már pikkelysömörre Psorioderm terméket? (beszélgetés)
Régóta pszoriázisos a fejbőröm. Nekem a bőrgyógyász ajánlotta a Psorioderm sampont. Hetene 3-4 alkalommal használom, mivel valóban sok a növényi olaj benne, én 2x szoktam vele hajat mosni, és jól kiöblíteni. Közel fél éve használom azt a Psorioderm sampont, és nekem a tünetek azóta elmúltak. Kipróbáltam nagyon sokféle sampont, de emelett döntöttem. Ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonlóak a panaszai.
A tapasztalatom még annyi, érdemes a hajmosás után valamiféle hajbalzsammal bekenni a hajat, így nem szárad, nem tapad össze. Én 5pontra értékelem azt a Psorioderm Sampont.
lambi +1
Én mindegyik terméket megvettem, és semmit nem használt! Még több jött ki rajtam tőle. Megkérdeztem a bőrgyógyászt, hogy mi a véleménye róla. Azt mondta a 200 Ft.-os zsírozó kenőcs jobb tőle.
Probálkozz apigeninnel, vagy kyani-val. Hátha... :-)
Szia!
Írni fogok:)
Szia!
Arra megkérhetnélek,hogy 1 pár nap múlva visszaírsz ,hogy -hogy vált be a krém? Köszi előre is.Sok sikert hozzá.
Szia!
A Diprosalic csak nekem 1-2 napig javít valamit azt is csak úgy ha egész éjszaka be van follpakkozva.
Honnan kaptál tiszta aloe verát?Mennyibe kerül?
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ azt nagyon megköszönném.Ha tudsz akkor címet és árat is írni.
Várom leveledet.Köszi előre is.
Szia!
Neked az vált be? Kérlek írd le a tapasztalataidat?Hova jársz?Mennyiért?Mennyire tartós?Bocsi a sok kérdésért de már az idegeimre megy a pikkelysömör,nagyon zavar.31 éves vagyok és folyton takargatom,szégyellem.
Sziasztok!
Sajnos én már 22 éve szenvedek ebbe a szörnyű betegségbe és most láttam ezt a terméket egy orvosi rendelő falán.Kérdezném,ha valaki már használta bevált-e neki? van krém,sampon,tusfürdő,és testápoló belőle.
Gyógyszertárba lehet kapni.
További ajánlott fórumok:
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Valaki használt már olyan terméket ami helyileg fogyaszt pl kenőcs?
- Ki milyen AMWAY terméket használ vagy használt?
- Használt már valaki Kerastase terméket hajra?
- Hajhullásra használt valaki Ebayről kínai/vietnámi kozmetikumok közül terméket, ami használt?
- Ti milyen készítményeket használtok a pikkelysömörös fejbőrnél? Esetleg valami házi praktika?