Valaki használt már olyan terméket ami helyileg fogyaszt pl kenőcs? (tudásbázis)
Szia,
1000%, hogy nincs és csak kamu pénzkidobás. Kondizom régóta és sokat is olvastam a testépítés témában, ezért meg tudlak benne erősíteni, hogy koncentráltan egy területről úgy nem lehet fogyni, hogy az ember általános testsúlya ne csökkenjen. A fogyás az egész szervezetet érinti. Hasról,combról, vagy fenékről lefogyni, hogy közben a test többi része változatlan marad, nem lehet.
Ha narancsbőröd van az más kérdés, ahhoz nem tudok hozzászólni sajna.
Szia:)
Van egy jó.Garnier és koffeines a nevét nem tudom citromsárga,valamennyit feszesít.Szoptatás alatt én egyáltalán nem tudtam fogyni,annyira elkeseredtem,hogy dagi vagyok.Akkor próbáltam ki,de csak feszesítést vettem észre,fogyást nem.
De a többi ilyen kencéhez képest egészen jó volt.
igen, én sem értem, h h hihetik el...
az lehetséges, h segítenek (pl. vérkeringést fokozzák, stb.), de csak MOZGÁS és HELYES ÉTREND mellett van értelmük...ha mondjuk 20 %-kal fokozzák a zsírégetést, akkor hiába kened magad, ha nem mozogsz, a nullának a 120 %-a is 0... :D
Dehogynem.
Az első részére. Sokan vannak, akik elhiszik és kenik a méregdrága vackokat, és tekercselik magukat a follpackba.
szerinted a fogyásra nem áll fenn ugyanez?
elég naiv vagy, ha azt gondolod, hogy pusztán csodakencékkel lehet (és tartósan) fogyni...
szerintem ha létezne is ilyen, az csak ideiglenesen javítana. ha ugyanúgy nem mozog és sokat eszik az ember, akkor visszajön a narancsbőr.
vagy h idézzek: "ami túl szépnek tűnik ahhoz, h igaz legyen, az nem az."
Sziasztok!
Én ismerek egy tapaszt, ami fogyaszt. Tényleg beválik! Ha gondolod írok róla!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Használt valaki Garcinia Cambogia Veda fogyasztó kapszulát?
- Próbálta valaki a Lives salaktalanító, fogyasztó, zsírégető terméket? Kinek mi a tapasztalata?
- Használt valaki már pikkelysömörre Psorioderm terméket?
- Mennyi köbméter vizet fogyaszthat egy 3 fős család, tusoló, mosógép, keveset használt mosogatógéppel 1 hónap alatt?