Ki ismeri valamelyik szállást? Segítsetek! (tudásbázis)
Sziasztok!
Megjöttem Pestről! Csúcs volt, szuper, és nagyon jól alakultak a dolgok.
Legutolsó bejegyzésem arról szólt, hogy a Kós koliban egy héttel az út előtt lemondták a szállást. Elkezdtem keresni egy másikat, ez a PSZF-koli volt (pénzügyi és számviteli főiskola), 2500 Ft/éjszaka/fő. A szállás szuper volt, a Népstadiontól egy troli kivitt végig, csak ketten voltunk a szobában a barátnőmmel. Vécé a szoba mellett, de saját zuhanyzónk volt és volt egy hűtő is, amit ugyan nem használtunk, sőt, éjszakára ki kellett húzni, mert nem lehetett aludni tőle. Amúgy szerda este sokáig zajongtak is kinn, nem nagyon szolidan, de végig... :(
Csütörtök már jó volt.
Amúgy jó idő volt, nem fáztunk, de nem volt 1000 fok sem. Meleg víz is végig volt.
És rendesek voltak a portások is, mert pénteken 9-kor kellett kiköltözni, de mi délután mentünk haza, addig ott maradhatott a cuccunk.
Szóval mindenkinek ajánlom ezt a kolit/szállást, szuper! Ja, amúgy a XIV. kerületben van, a Bagolyvár út 6-10-ben.
Basszus, lemondták a szállást! :((((
És ajánlottak helyette egy 7e FT-osat... kösz... :S
szia
lefoglaltam a helyet a koliban! 1800 Ft/éj/fő!!! Hihetetlen olcsó, tök király!
Kösz a segítséget!
Ha gondolod, megírom, milyen volt ott lakni - bár, biztos, szuper lesz! :)
Kívülről csalóka, de belülről teljesen oké. pár éve kaptunk mindenből újat(szekrény-polc-éjjeliszekrény-szőnyeg-függöny stb) :)
bordó koli fiú, sárga koli-lány---de sztem a lánykoliba fogtok lakni
kösz. valami ilyesmire gondoltam. ez is jó egynek. még nem tudom, mi lesz, holnap telefonozgatok. nem nagyon akarok 4e-nél többet rákölteni... :(
kösz!
4ágyasak, zuhanyzó-wc folyosó 2 végén
koli mellett lidl,tesco
Olyan 3ezer körül van egy éjszaka. ide jártam.
a koleszosok szobájába lehet lakni hétvégén...nekünk mindig el kellett pakolni, mikor vendégek jöttek. Tehát a szekrénybe pakolni nem tudsz,mert a kolis holmija van bent. kúltúrált koli, új berendezéssel.
kösz mindenkinek!
majd írok, milyen volt... :)
ja, a bgf-etén is néztem.
na, majd telefonálgatok...
az Amigo Hostel pl 3500/fő/éj
és a BGF is jónak tűnik.
nézz körbe sztem!
olcsók...? ö.... 5-6e/éj... :(
most próbálok egyeztetni a barátnőmmel, akivel megyek hogy szerinte jó-e a tré munkásszálló, a nem luxus koli vagy menjünk normális helyre örök áron... :S dem hiszem el, hogy pesten ennyire nehéz szállást találni normális áron 2 éjszakára... :(
lemaradt a vége..
szóval egyáltalán,mert a legtöbb csak nyáron(aug30-ig)szokott.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Ismeri valamelyikőtök a Rutinoscorbin nevű tablettát?
- Használja/ismeri valaki a Trotec páramentesítők valamelyikét?
- Csepeliek! Ismeri valamelyikőtök a Salak utcában az Aranymozsár patikát?
- Valaki közületek ismeri a Jáde Panziót Balatonföldváron és a Várlak Panzió Turista Szállást Badacsonytomajon? Vélemények?