Használja/ismeri valaki a Trotec páramentesítők valamelyikét? (tudásbázis)
A gépet is megvesszük,mindenképp,de addig is kipróbálom ezt a só-bulit! Kiváncsi vagyok...
Egyébként,most,hogy írod: Lehet,hogy kevesebb növény kéne? Rengeteg "zöldség" van a nappaliban. Bár nem nagyon tudom máshova átrakni (igaz,a 3,5 méteres fát minden nap megemlítem,mint eltüntetnivalót).
Ezt kipróbálom,tengeri sóm van itthon,de ma este berakom a szekrény tetejére! :-)
Köszönöm!!!!
Jajj,halálom,hogy kiterítem és fél óra elteltével veszem le újra mosáshoz,mert érzem a "szagát" a ruhának! Az ablakunk kb. 50 éves,már ideje cserélni :-)! Régi a ház,és míg nem költöztünk ide,anyósék nem nagyon foglalkoztak vele,és persze,nem is a nappaliba teregettek! Mivel egész nap a nappaliban játszanak a gyerekek,csak ritkán tudok ilyen hidegben rendesen kiszellőztetni,mert hiába gyurmázhatnának a konyhában,tuti olyankor van halaszthatatlan dolguk a szobában...
Igazából,ha csak a nedvesség felét elintézi a gép,nekem már jó lenne! :-)
Sajnos a fürdőbe nem tudok teregetni,mert a párom gyűlöli a plafonról lógó szárítót,így marad a háló és a nappali. A háló remek,3 oldalról fűtött falak,és egész nap szellőztethető.
Köszönöm! Már az is pozitívum,ha a ruhák nem a szárítón poshadnak meg!:-)
Nekünk igazából a nappali okoz gondot,3 fala hideg. Ha teregetve is van benne,akkor az ablakokról reggel folyik a víz,a szó legszorosabb értelmében. Persze,tudom,ablakot is cerélni kell,de az többe kerülne,mint ez a kütyü,így ideiglenesen szeretnénk valamit... Jövőre meg úgyis jön a teljes átépítés,felújítás,de addig is meg kéne oldani!
Két hete használjuk, sokkal gyorsabban száradnak a ruhák, de én csak a fürdőbe teregetek fregolira, ha két adag mosok, már nagyon-nagyon sűrűn vannak, és nehezen száradnak, azonkívül a mellette lévő szoba hideg falán megjelent a penész, és emiatt vettük. Szobát lekezeltük (festés, tapétázás, mert kisgyerekeink vannak, nem mentem a véletlenre), és teregetés után kapcsolom be, meg fürdés után. Kb. három-négy óra alatt egy adag ruha meg is szárad így (megy a fűtés is nyilván). Vizet napi szinten egy litert szív fel, tehát nem olyan sokat, azt hittem többet. De be lehet állítani úgy, hogy 50-es páratartalomnál induljon be, és úgy is, hogy 30-ast csináljon, vagyis akkor pl. folyton menne, de túl száraz levegőt sem szeretnék.
Nem túl régen használjuk, tehát sok mindent nem tudok róla írni, jah és nagyon rövid a kábele:(.
Sziasztok!
A problémánk az,hogy nagyon párás a nappali,főleg akkor agyrém,mikor oda is muszáj teregetnem (ilyenkor,télen ez elég gyakori).
Nézegettünk páramentesítő készülékeket,és a trotec termékek felkeltették az érdeklődésünket. Természetesen mindent elolvastunk róluk,de érdekelne,hogy a gyakorlatban mennyire váltják be a hozzájuk fűzött reményeket?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt?