Kétféle túróval töltött gomba recept
A Kétféle túróval töltött gomba hozzávalói:1 kg gomba
1 nagy hagyma
250 g túró
125 g bryndza
3 ek olívaolaj
5 gerezd fokhagyma
fél marék petrezselyemzöld
2 tojás
só
bors
A Kétféle túróval töltött gomba elkészítési módja:
A gombákat megmossuk, szárukat kivesszük és apróra vágjuk. A kétféle túrót villával összetörjük, belekeverjük a 2 tojást, sózzuk és borsozzuk. Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát. Amikor már üveges, hozzáadjuk a gombát. Ha a leve elfőtt, beletesszük az apróra vágott fokhagymát. 1-2 percig még sütjük majd, hozzáadjuk az összevágott petrezselymet is, végül összekeverjük a túróval. Egy nagy tepsire sütőpapírt teszünk, és erre tesszük a megtöltött gomba fejeket. Készre sütjük.
sütési hőfok: 150°C
sütési mód: hőlégkeveréses
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2014. márc. 29. 13:57
A kétféle túróval töltött gomba elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.