Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Kétféle túróval töltött gomba recept

Kétféle túróval töltött gomba recept

A Kétféle túróval töltött gomba hozzávalói:
1 kg gomba
1 nagy hagyma
250 g túró
125 g bryndza
3 ek olívaolaj
5 gerezd fokhagyma
fél marék petrezselyemzöld
2 tojás

bors


A Kétféle túróval töltött gomba elkészítési módja:
A gombákat megmossuk, szárukat kivesszük és apróra vágjuk. A kétféle túrót villával összetörjük, belekeverjük a 2 tojást, sózzuk és borsozzuk. Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát. Amikor már üveges, hozzáadjuk a gombát. Ha a leve elfőtt, beletesszük az apróra vágott fokhagymát. 1-2 percig még sütjük majd, hozzáadjuk az összevágott petrezselymet is, végül összekeverjük a túróval. Egy nagy tepsire sütőpapírt teszünk, és erre tesszük a megtöltött gomba fejeket. Készre sütjük.

sütési hőfok: 150°C
sütési mód: hőlégkeveréses


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A kétféle túróval töltött gomba elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook