Két hete egy dekát, egy centit sem fogytam. Mit tegyek? (beszélgetés)
Hello;) csak jöttem helyzetjelenteni:)) azóta is megy le.. Szóval szépen beindult!!!- tehát aki elkenodne:elő példa vagyok rá: beindul az ujra!!!2-3 hét után!!
Ui:igaz, közben- NEM!!!!emiatt!! - csak gyumit,zöldet,magot, és max nagyon pici teljes kiorlesut étkezésre tertem,hogy meddig!:)) ki tudja- :)) és egyre jobb és jobb!!!
De a lényeg: nem áll az meg, nem kell aggódnunk!;) szép napot!!
igen,l-thyroxin 100mg/nap
:) hat mar en sem novok :)))
Naa itt a hétvége,mi újság? :)
Hogy áll a harcod a kilókkal?
Szerintem pont most fog megindulni rólad! :)
Ne kezdjél nagy bűnözésekbe,tartsd amit eddig és meglátod hévégén már örömmel újságolod a leadott kilók számát! :)
Légy türelmes,eljön az az idő mikor bizony stagnál a súly,ne keseredj el!
A tisztítókúrákat felejtsd attól csak f@sni lehet,gyakorlatilag csak a víz megy el.
Nyugi menni fog:)
Szerintem impozánsak az eredményeid. Két hónap alatt 9,56 kg zsír. Az tökéletes ütemű fogyás.
4,6 kg izmot 2 hónap alatt sokan megirigyelnének, nem tudom, hogy lehet-e, hogy tényleg izmot szedtél fel ennyit...
Ezt így nehéz megmondani. Ha nagyon keveset eszel már, akkor érdemes lenne 2 napig kicsit többet kajálni. De a minőségre azért figyelj!
Ha nem eszel drasztikusan keveset, akkor biciklizz hetente 3 alkalommal 30-35 percet úgy, hogy a pulzusod kb. 130 legyen.
Egy hete mult el..fogyo hold is van..grrrrr...idegesito :D
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a segitseget :)
lehet, hogy csak a ciklusod miatt vizet tart vissza a szervezeted
türelem.
További ajánlott fórumok:
- 7 méretet fogytam egy év alatt!
- Így fogytam 12 kg-t
- Nem mindig a jó diéta a nyerő? Fura fogyival fogytam le
- "Sütivel" fogytam közel 10 kilót :)
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- Már nagyon sokat fogytam! De most nem megy tovább..mit tegyek?