"Sütivel" fogytam közel 10 kilót :) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "Sütivel" fogytam közel 10 kilót :)
Amúgy azt hiszem, vmelyik női magazinban én is olvastam erről a csodasütiről.
Nekem azért lenne jó, mert gyengém az édesség.Nem eszem én sokat, de szeretk nasizni..:(
Konkrétan hogy történt nálad az életmódváltás?
Rám nagyon könnyen felszalad +5 kg,(most télen is) de általában le is tudom adni.
Bocsi a késői válaszért! Eviee, ez úgy néz ki, hogy először állati nagyra felemelkedik a süti, azért kell a félliteres bögre, majd aztán összemegy a sütés végére :) És kb akkora lesz mint egy pogácsa. (na jó, hát ez szuper hasonlat, a pogácsa akkora, amekkorára sütik...) szóval nem lesz olyan nagy, teljesen elválik a bögre falától, és közepében csücsül :) A nap további részében? Tízóraira gyümölcs, ebédre általában csirkemell, zöldésgekkel, barnarizssel, vagy akár durumtésztával, egy kis krumplival, ki kell számogatni a szénhidrát értékeket. Vacsorára fehérjét, túró, tonhal, fehérjeturmix formában. Kb :)
Niki, hát nem tudom, nekem nem lett lapos... a szódabikarbónát nem felejtetted ki? Én egyszer igen, és akkor nem jött fel.
Köszönet a sütireceptért,mióta olvastam nagyjából mindennap elkészítem reggelire.
A bajom csak az,hogy összeesik és egy lapos "valami" lesz belőle.
Így kell kinéznie vagy én rontom el?
...és te a félliteres bögrében sütötted meg?
Mekkora süti lesz ebből???
Illetve.... érdekelne, hogy a nap további részében mit ettél?
Köszi szépen.
Kedves fórumozók! Miért gyötritek magatokat állandóan különböző fogyókúrákkal? Úgyis visszajönnek azok a fránya kilók, sőt még több is. Aki végleg szeretne lefogyni, az ne fogyózzon, hanem váltson életformát. Én 20 kg-tól szabadultam meg, két éve már ennek, s nem híztam vissza még 1 dkg-ot sem. Ez csak mellékhatás volt, mármint a fogyás, mert az életmód váltásom kigyógyított az összes betegségemből. Tíz évig voltam rokkant nyugdíjas, naponta 8 féle gyógyszert szedtem (szív, vérnyomás, krónikus hörghurut, nyirokrendszeri betegség, allergia, ízületi problémák). Most már nem szedek gyógyszert és nagyon jól érzem magam. Sok ismerősömnek ajánlottam a meglévő betegségeik miatt ezt az életformát. Általában kinevettek, de én meggyógyultam, ők nem, s volt aki már azóta meg is halt. Aki szeretne lefogyni és/vagy meggyógyulni, nézze meg ezt:
tenyek-tevhitek.hu
Természetesen nem kötelező elfogadni az ajánlatomat. Mindenki azt csinál a saját életével, amit akar.
Kedves újabb érdeklődők, íme a recept:
40 g zabpehely liszt vagy őrölt zabpehely (a zabpehely olcsóbb, akinek van darálója, meg tudja őrölni, nekem sajnos nincs, szóval én zabpehelylisztből készítem)
1 dl folyadék (tej és víz keveréke, minimum fele-fele arányban, de lehet csak tej is)
1 késhegynyi szódabikarbóna (ki ne hagyjátok, mert szörnyű nélküle:) )
ízlés szerint kakaó (én kb. egy kávéskanállal szoktam rakni bele, szigorúan zsírszegény, cukrozatlan, fekete kakaópor, tudjátok, a cicás az jó) fahéj, rum- vagy vanília aroma, és édesítőszer
1 tojás fehérje keményre felverve
A tojásfehérje kivételével a többi cuccot összekeverjük egy NAGYOBB bögrében (az enyém félliteres). A fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a tésztába, lehet hogy kicsit folyékonynak tűnik, ne aggódjatok. Irány vele a mikró. Tudom, hogy sokan nem szeretik, ezen kívül én nem is használom, de erre tökéletes. 7 perc alatt sül meg max. fokozaton, és iszonyat mennyiségű vizet nyom ki magából, szóval tiszta pára lesz a mikró belülről. Töröljétek ki utána :)
A süti szépen ki fog jönni a bögréből, de célszerű utána beáztatni, mert egy óra múlva már nem lehet kivakarni.
Reggelire remek, lassú felszívódású szénhidrátot tartalmaz, plusz némi fehérjét is a tojással. Gyakorlatilag a zabkása alternatívája. Ez a tökéletes reggeli minden diétázónak :)
Persze nem tudom, mindeninél úgy sikerül-e mint nálam, más mikró, más bögre.
De remélem lesz akinek beválik!
Ja és ha valaki kikísérletezi sütőben (nekem nem lehet állítani a sütőm fokozatait, ezért esett ki ez verzió) az azért szóljon :)
Kérném szépen a receptet! Köszönöm!
Nagyon érdekel!!
Megmosolyogtató, és elgondolkoztató, hogy egyeek milyen negatívak...:-) Számomra ez a cikk nem volt becsapás.A magyar nyelv szépsége, hogy leírva, hangsúly nélkül sok dolgot lehet a sorok közé érteni.Gondolom, panda_88 egy nagyon rosszindulatú perszóna,aki ennek a "luficikk"-nek a segítségével akarta elhitetni mindenkivel, hogy sütit zabálva olvasztotta le magáról a kilókat...:-D
Nekem az a POZITÍV üzenete volt ennek a cikknek,hogy ha fogyózol, akkor is lehet alternatívákat találni- neadj'isten egy egészéges nasi formájában, ami süti, de mégsem az.És tényleg, lehet találni ezer "fitnessz sütit" a neten, de ez egy jóindulatú közzététele volt egy saját tapasztalatnak, ami -mily' bosszantó- még be is vált...
Tehát nem morcizni hölgyek..:-)Sajnos még mindig nincs meg az a csupacsoda fincsi süti, amit a tv előtt ülve habzsolunk hetekig, és egyszercsak beleférünk a lánykori ruháinkba.Micsoda csalódás...:-D
Én is szoktam amúgy hasonlót "sütit" csinálni regeglire.
én natúr joghurtba keverek zabpelyhet, reszelek bele almát, rakok bele fahéjat és folyékony édesítőt, és beteszem egy nagy csészében a mikróba 3-4 persze. Mikor kiveszem, akkor ráfordítom egy kistányérra, akkor már felvette a formáját, és még visszateszem 1 percre a mikróba, hogy a teteje is kicsit összeálljon. Reggelire én mindig ezt eszem fogyókúra alatt.
Sziasztok,
én is szeretek napközben többször bekapni valamit, mert sok a savam és muszáj napjában többször ennem.
Elkülditek nekem is a süti receptet? előre is köszönöm :))))
Légy szí nekem is küld el a receptet!
cím:terigizi@gmail.com
Szia!
Szeretnék én is gratulálni a sikeredhez.
Sajna nekem is apránként, minden évben felkúsztak a kilók. Amit úgy gondoltam, hogy csak edzésekkel el lehet tüntetni. Hát ez nem jött be. Sajna a kalóriákat is csökkenteni kell, úgyhogy most január 1-jén határoztam el, hogy valami diétába bele kell kezdenem.
Így nagyon örültem a cikkednek, hogy támpontokat tudtál adni. Így könnyebb lesz bele vágni és remélem azért áprilisig le megy egy 10-es, mert lagziba megyünk és muszáj jól kinéznem, mert a sógornőim mind véknyak és nem akarok én lenni a duci lány a fotókon. :)
Szia! Én is gratulálok! :)
Nekem is ugyanilyen problémáim vannak, mint amik neked voltak. :(
Az, hogy nálam úgy működik, hogy minél szomorúbb vagyok, annál többet eszek. És pont most azon gondolkodom, hogy talán szakitanom kellene a pasimmal. :(
Szóval eléggé meghíztam az utóbbi néhány hét alatt amit csak az ünnepekre fogok :(
Kezdek depresszióba esni :(
El szeretném én is kérni a süti receptjét.
Előre is köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Tíz kilót fogytam az Update-tel!
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Végre fogytam 3 hét alatt 6 kilót, annyira örülök és itt még nincs vége, leszek én még szülés előtti súlyban.
- 42 kilót fogytam....!
- Miért van az, hogy régebben ha már 3 kilót fogytam többen észrevették, most 9-nél tartok, de alig látszik valami?
- Mióta drága a kaja fogytam 2 kilót