Miért van az, hogy régebben ha már 3 kilót fogytam többen észrevették, most 9-nél tartok, de alig látszik valami? (tudásbázis kérdés)
Szia Nyurel!
Hogyan állsz a fogyással? Látszanak már a különbségek?
Valószínűleg, nem az elraktározott zsírból fogytad a 9 kiló nagyját, ezért alig látszik a térfogatváltozás.
Ha pl. 9 kiló izmot fogytál, akkor az annyira se látszik, mintha 1 kiló hájat fogytál volna. Na, ezzel nem azt akarom mondani, hogy mind a 9 kiló az izmodból ment le.
Nagyon fontos, hogy ne a mérleget vizslasd, hanem megfelelően táplálkozz, fejleszd az izmaidat, mert csak az izmokkal tudsz kalóriát égetni. Igyál eleget, leginkább vizet, hogy mossa a szervezetedből a lerakódott méreganyagot, ezzel szintén javíthaszt a zsírból való súlyvesztés hatékonyságán.
Az nem baj. Lehet a szervezeted megköti a vizet, és az miatt nem csökkent a körfogat, meg gondolom sok zöldséget, gyümölcsöt is fogyasztasz. Figyelj arra hogy ezek elöt és után ne igyál kb 30 percig.
Lehet egy reggel arra ébredsz hogy 2-3 számot csökkent a ruhaméreted. :D
Én is ezt akartam mondani :)
Lehet tavasszal a ruhák miatt látványosabb lesz az a 9 (vagy több) kiló :)
Ne keseredj ell. Csak igy tovább. Gratulálok a 9 kilohoz.
Ne mások miatt fogyj hanem magadért!
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb)
- A körzeti orvos észrevette volna a 13. hetes terhességet?
- Nyugtató helyett rászoktam az energiaitalra. Észrevettem...