Két hét alatt teherbe esni...áprilisra kellene felkészülnöm...ötleteket, tippeket várok a minél biztosabb eredmény érdekében!!! (beszélgetés)
helló.Bár én nem sokat szóltam bele a fórumba, de olvasgattam.
Büszkén jelentem, hogy a tavaszra jön a kistesó.
De még véletlenül sem olyan a terhességem mint az első.
nyűgösebb vagyok, hisztisebb, lobbanékonyabb.És olyan ételeket eszek meg a miket 31 évig még kóstolási szinten sem ettem meg.
Úgyhogy mindenkinek aki a gyártást csinállgatja hajrá hajrá és kitartás.Egyszer csak beköröz a gólya.
A cickafarkot én ezen a héten kezdtem inni!egyenlőre annyi a tapasztalatom,h finom! :-)))
De vannak még fórumok,ahol írnak róla,érdeklődj ott!Bár szerintem egy tea nincs olyan erős hatással a szervezetre,h felborítsa a dolgokat,max segít...vagy nem?Én reménykedem benne és iszom...palástfüvet még nem vettem,majd valamelyik nap!
Sziasztok!!
Én is itt vagok megint, és látom, hogy azért egy opáran visszatrtetek, illetve idelátogattatok! örülök. Lenne egy kérdésem: azt olvastam, hogy a cickafarkfű tea és a palástfű tea a ciklusban kombinálva nagyon jó előkészület lehet, mivel a ciklust segíti, ill. a női szervek működését erősíti, és a mnegtapadást is segítő hatása van. De valahol máshol azt olvastam,hogy a ciklust is felboríthatja ez az egész teázás..szóval nem merem elkezdeni
lehet, hogy nem is kellene ennyire készülnöm, csak amikor már ott vagyok, minél többett együtt lenni...:-)
Én nem írtam eddig,de olvastalak titeket,és kíváncsian várom a fejleményeket!
Persze,tudom,h csak áprilisban lesz az akció...
Az András nagyon szép név...jól vaálsztottatok! Érdekes, hogy már sok neven gondolkodtam, de most valahogy nekem is tetszik, hoyg ha fiú, az apa, ha lány az én nevemet kapja. De persze, szeretnénk két nevet, az egyik mindenképpen magyar lesz!!! Sok szép név van4 nekem az Emma nagyon tetszik, fiúnévből még nem tudom...
Igen sok a pozitív energia amit ezúton is köszönök!!!
köszönöm szépen, remélem, én is nemsokára gratulálhatok!
Andrásnak fogják hívni apukám után, Andrisnak becézzük.
te választottál már neveket? olyan sok jó tanácsot és pozitív energiát kapsz itt, hogy biztosan szükség lesz rá.
(még annyit, hogy ha kislány lett volna a babám, Liliána lett volna, mert a két leendő keresztmama neve Lili és Ana.)
A kutyapózt azóta ajánlom mindenkinek, amióta egy ismerősömnek ajánlotta az orvosa.És azonnal teherbe esett miután kipróbálták.Egyébként annak jó így, akinek hátrahajló méhszája van.Lehet sokmindenkinek van az aki nem is tud róla.Többek között nekem is, így jött össze a második gyerekünk.Kutyapóz.
Na meg vettem termékenységi tesztet, és jól megmutatta mikor kell próbálkozni.
Gratulálok a szép családodhoz! És szomorúan olvastam, hogy sajnos sok mindenen keleltt keresztülmenned. Soha nem szabad feladni az biztos, és szívből kívánom én is Neked, hogy összejöjjön a várva várt baba Nektek is minél előbb!!!
Addig is cseveghetünk is, tapasztalatot cserélhetünk, ha gondolod!!!
A férjed is magyar, megkérdezhetem?
Szia4 Pont ezt tervezem!!! Mint a nyulak....a párom is ezt mondta...hogy így lesz!! Hát nagyon kíváncsi vagyok. Azért ia izgalmas ez nekem, emrt még soha nem próbáltam ilyesmit senkivel, pedig 32 éves vagyok. Egyszerűen nem volt olyan a kapcsolat...most viszont! 100% biztos vagyok bennünk!!!! és remélem én is, hogy a Jóisten megsegít minket!Az időzítés pedig mindenképpen meglesz, köszi a tippet!
A kutyapóz az ajánlatos???
sziasztok
ma találtam rátok
mi elhatároztuk párommal,hogy babát akarunk,ugy gondolom ez elsőre sikerült,az első két hónapban gondolkodtunk azon mi lenne ha ikrek lennének,később kiderült ikreket várok!
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.