Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Beállt nyakra valami gyakorlat? fórum

Beállt nyakra valami gyakorlat? (beszélgetés)

ma 03:44

Csak olvastam róla, különböző megoldások léteznek. Sima masszázs szerintem nem elég. Erősen kell nyomogatni a hüvelykujjal mindenhol minden nap negyed óráig. Hirtelen ne állj fel miután végeztél, mert szédülés lehet. Miután kész, fel lehet tenni a merevítőt.

De ha biztosat akarsz, akkor azt kell csinálni, amit régen nagyanyáink. Sok vért kap a bőr, a gyulladás csökken , stb. Leszakítod a csalánt és ütöd vele magad ott, ahol fáj. Biztos, hogy használ!

6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 22:05

Ha éppen be van állva, akkor csak kis nyújtás, míg nem fáj.

Jobb a megelőzés.

Ehhez hasonló masszázst használok: [link]

A munkahelyedet (asztal, szék) is nézd át, hogy azok megfelelőek-e és megfelelően vannak beállítva.

Tartsd magad! Ne essen be a fejed a vállaid közé, a hátad legyen egyenes!

A reggeleket kezd legalább 20 perces tornával!

5. Enissa (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 20:08

Simán TENS-et teszek a vállamra, nyakam 2 oldalára és dolgozom.

Persze, ha ügyfelekkel foglalkozol, lehet akkor nem tudnád kivitelezni. Blokkolja a fájdalomüzenetet, endorfint szabadít fel, javítja a vérkeringést

[link]

Most Omron készüléket használok.

4. 55Judit (válaszként erre: 3. - 55Judit)
tegnap 19:33

Bocs, itt a második.

[link]

tegnap 19:32

Az első videóban hagyományos orvoslást gyakorló kínai orvos mutatja meg a nyakmerevséget megszüntető nyomáspontokat.

[link]

A másodikban szintén ő nyújtásos gyakorlatokat mutat.

(Tőle csikungot is tanulok.)

tegnap 19:09

Nekem ezek a gyakorlatok beváltak:

[link]

Próbáld ki, ha van lehetőséged munka közben csinálni.

Csak pár perc, akár a mellékhelyiségben elzárkózva is elvégezhető napi 1-szer, de inkább 2-szer.

tegnap 18:26
Ülőmunka miatt folyton be van állva a nyakam. Van valami bevált gyakorlatod, praktikád ez ellen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook