Kereskedelmi asszisztensi állás van véleményetek, tapasztalat, bármi info ezzel a céggel, ezzel a munkakörrel? (beszélgetés)
ó. akkor már változtattak ezen, okosodnak. remek :)
de amúgy ha tényleg jó vénád van az ilyesmihez, jó a beszélőkéd akkor nem érhet baj. ha nem akkor hamar megválnak tőled úgyis.
huhuu.. 1x voltam "interjún" náluk. hát köszike de nem kértem belőlük. nincs az az isten hogy tisztán jutalékos rendszerbe kiváltsam a vállalkozóit.. háh.. nem ettem meszet,
egyébként istenesen teli kell legyél zsidó vérrel (nem pejoratív értelemben) ahhoz hogy ez a fajta üzlet menjen
Nehéz kenyér!
Hiába akarsz rábeszélni ezerrel valamit a jóemberekre, sajnos nincs pénzük, annyi, pláne annyi, hogy szórják is. Mert a Zepter árukat irreálisan magas áron kellene értékesíteni...
Ügynökösködés, akinek telefonálgatni kell ismeretlen embereknek, zaklatni, kissé erőszakosan, rámenősen fellépni és közben viselni a kipécézett emberek nyomdafestéket nem tűrő beszólásaikat. (akár) Tisztelet a kivételnek, aki normálisan reagálja le. Toborozni előadásokra embereket. Nincs az a pénz, amiért elvállalnám.
Hú, de szép neve lett az edényes házalónak...
Na persze ha van olyan dumád, amivel öregapám rozsdás szögeit el tudod adni, mint retro cucc, akkor vágj bele, neked való pálya! ;)
(Nem sértésnek szántam, csak kb. ilyen adottságok kellenek hozzá, hogy profitálj is belőle...)
A hírdetés:
Svájci érdekeltségű cég hazai franchise partnere keres munkatársakat
Kereskedelmi asszisztens
pozícióba.