Ma hívtak egy pesti számról, de nem szóltak bele, aggódhatok a számla miatt? (beszélgetés)
Már azt hittem,csak engem b..nak 😁
Nagyon megnézem,ki hív. Szerencsére kiírja a telefon az országot.
Engem soha nem hívnak. 🤔
Akkor írtak smt-t, mikor át kellett ülni másik autóba a nagy hóban. Azóta nem kerestek. 🤔
Aggódhacc!
Engem ma Győrfi Pál hivott a mentősök szóvivője és elmondta mi a teendő a virusos időkben. Most igen aggódom
Nem kell aggódnod.
Lehet, hogy valaki rájött, hogy nem jó számot hívott, és inkább gyorsan bontotta a hívást.
De ne gondolj rosszra,amit olvasol fele igaz , fele nem 🤔 mindenesetre ha hív valaki jól nézd meg,+36 kezdődő szám biztosan belföld. Ugye van a +3690 no az már emelt ,de ők nem fognak téged hívni ,te meg gondolom nem hivod őket. Szemüveg fel és kukkold a számot. Én is így csinálom 😂
Most meg főleg,hogy ezek a külföldi számok hívnak 😡 pedig sima kártyás vagyok .
Ha beírod a számot csak a keresőbe, valószínű ki fogja adni, hogy x embert már keresett.
Egyébként a szolgáltatódtól kérhetsz olyan funkciót, hogy emeltdíjas hívást ne tudj fogadni, illetve akkor kezdeményezni sem kezdeményezhetsz. Tehát nem hívhatod fel a 100000 x-es energia adó jósnőt sötöbö :D
Keresd vissza a számot a neten. Az NKM áramszolgáltató vagy a főgáz szokása, de előbb utóbb megirják sms-ben is.
most különben az NKM kikapcsolások szünetelnek.
Ne stresszelj, kár szorongani azért ,ami lehet meg sem történik.
Mondom én nagy bölcsen ,holott én sem vagyok különb 😁
További ajánlott fórumok:
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Tisztelettel kérdezem azoktól, akik úgy élték le az életüket, hogy ,,mit szól majd a falu népe", végül mit szóltak?
- Hívás rejtett számról...
- Neked szóltak már be ismeretlenek valamiért az utcán?:)S
- Külföldi számról sms.
- Ismeretlen számról hívogatnak....mit csináljak?