Kell e egy kicsit sós, cukros vízben főzni a konzerv spárgát is, vagy simán mehet a sütőbe, enélkül is? (tudásbázis)
2. pteri
2010. dec. 22. 18:04
Nem kell, azt rögtön lehet enni.
1. Rencike24
2010. dec. 21. 13:01
Kedves Hoxások!
Karácsonyra baconba tekert spárgát szeretnék csinálni, natúr csirkemellel és sajtszósszal!
Kérdésem a következő lenne:
Kell e egy kicsit sós, cukros vízben főzni a konzerv spárgát is, vagy simán mehet a sütőbe, enélkül is?
Válaszokat előre is köszönöm!
Renáta
További ajánlott fórumok:
- Cica leszoktatása a konzervről..tapasztalatok?
- Adjunk konzervkaját kutyának? Beteg lehet tőle?!
- Vallásos iskolába konzervatív körömlakk. No, de milyen színű?
- Gerinc-baj! Mütét, vagy konzervatív kezelés?
- Egy konzervgyárban bolyongó dagadt nő vagyok a sok közül a Földön.
- Hogyan szoktassam át száraztápra konzervről a cicákat?