Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kelkáposztás sajtos galuska recept

Kelkáposztás sajtos galuska recept

Elkészítési idő 50 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Kelkáposztás sajtos galuska hozzávalói:
25dkg.kelkáposzta
50dkg.liszt
3 egész tojás

bors
szerecsendió
2-3 ek olaj
15-20 dkg.sajt


A Kelkáposztás sajtos galuska elkészítési módja:
Mosás után a kelkáposztát nagyon vékonyra szeleteljük.Olajon dinszteljük.Sózzuk,borsozzuk és hozzáadjuk az őrölt szerecsendiót.Amikor puha leturmixoljuk vagy szétnyomjuk.A tojásokat kevés sóval külön felverjük.Hozzáadjuk a már hűlt kelkáposztához.Liszttel sűrű nokedlit kavarunk.Kifőzzük.Beletesszük egy kivajazott jénaiba vagy tepsibe.Forró sütőbe tesszük! Annyi időre,hogy a sajt aranysárgára piruljon.

Finomabb ha már a kel megérett.Rétesliszt jobb bele.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kelkáposztás sajtos galuska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook