Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kelkáposzta krémleves recept

Kelkáposzta krémleves recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Kelkáposzta krémleves hozzávalói:
1 db.répa
1 kis fej kelkáposta kb.20 dkg.
1 fej vörös hagyma
4-5 szem krumpli

gyömbér
1 evőkanál rizs


A Kelkáposzta krémleves elkészítési módja:
Mindent megmosunk és apróra vágunk. 1 ek.olajat teszünk az edénybe és rizs kivételével pároljuk. Öntsünk alá egy kis vizet is. Beletesszük a sót és a gyömbérport. 20 perc múlva levesszük a fedőt és krumplinyomóval szét nyomjuk.Öntsünk rá egy liter vizet.Ahogy felfő a riszt is hozzátesszük.

Fogyókúrázoknak is ajánlom! A gyömbér nem helyetesíthető!
A rizzsel csak 3-4 percig főzöm.Elzárom alatta a gázt és fedő alatt megpuhul.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kelkáposzta krémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook