Kelkáposzta töltve recept

50 dkg krumpli
30 dkg gomba
8-10 kelkáposztalevél
30 dkg sonka
1 db tojás
1 zsemle
2-3 dl tejfel
só
majorana
bors
A Kelkáposzta töltve elkészítési módja:
A krumplit héjában megfőzük, ha kihült karikára vágjuk, a gombát pici olajon megpároljuk, jénai tálat kiolajozuk és sorba belerakjuk. A kelkáposzta leveleket leforrázuk, /vastag ereket kivágjuk/ a sonkát ledaráljuk, 1 tojást, majoranát sózuk, borsozuk,áztattot zsemlével jól össze dolgozuk,a leveleket megtöltjük,és a gombára helyezük,bőven meg locsoljuk tejfelel és széppirosra sütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. márc. 14. 10:30
A kelkáposzta töltve elkészítési módja és hozzávalói.