Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » "Keleti" káposzta recept

"Keleti" káposzta recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A "Keleti" káposzta hozzávalói:
1 fej kel vagy fejeskáposzta, ki mit szeret
5 dkg friss gyömbér
olaj
2 ek szójaszósz
4 gerezd fokhagyma
2 chilipaprika
szecsuáni bors



A "Keleti" káposzta elkészítési módja:
A káposztát felcsíkozzuk vagy kockázzuk. Kisebb adagokban, kevés olajon, nagy lángon 3-4 perc alatt lepirítjuk. A gyömbért, a fokhagymát, a chilit felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a káposztát, a szójaszószt, a borsot, és kb 1 dl vizet. Megkóstoljuk, ha kell sózzuk. Lefedjük, pár percig pároljuk, de ne főzzük, mert még roppanósnak kell lennie.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A "keleti" káposzta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook