Kefires-majonézes baromfisaláta recept

főtt baromfihús
főtt zöldség
alma
ecetes uborka
majonéz
kefir
fehér bors
só
A Kefires-majonézes baromfisaláta elkészítési módja:
A kihűlt, kicsontozott baromfihúst vágd csíkokra, add hozzá a felkockázott főtt leveszöldséget és almát, az apróra vágott ecetes uborkát, majd az egészet öntsd le majonéz és kefir fele-fele arányú keverékével. Sózd, borsozd, majd 1-2 órán át hideg helyen érleld.
ugy mindent érzéssel ;)
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: cicaanya, 2008. jan. 4. 17:58
A kefires-majonézes baromfisaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.