őzgerinces hidegtál recept

1db zöldpaprika
20dkg párizsi apróra vágni
1 lila hagyma (ha nincs jó a vörös is )
1db főtt tojásapróra vágni
kevés só
zöldség zöldje apróra összevagdalni
2,5dl tejföl
1 közepes tubus majonéz
fehér bors
1 kávéskanál mustár
Az őzgerinces hidegtál elkészítési módja:
2,5 vízbe fél leveskockát forralni és ebbe 1 25g-os zselatint keverni összekeverni a hozávalókat külön a száraz és a nedves részeket majd egybe vegyíteni a zselatin ha kicsit kihült beletenni a kapott masszába az őzgerincet gépsonkával kibélelni (15-20 dkg)és a kapott masszát beletenni és a tetejére is tehetünk gépsonkát
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: vikike1980, 2007. szept. 27. 15:47
Az őzgerinces hidegtál elkészítési módja és hozzávalói.