Kecskesajtos rukkola saláta recept

·két nagy maréknyi rukkola
·100 g lágy kecskesajt
·kis maréknyi dió
·balzsamecet
·olívaolaj
A Kecskesajtos rukkola saláta elkészítési módja:
1.A rukkolát megmossuk, szûrõn jól lecsepegtetjük, konyhai papírtörlõn megszárítjuk. 2.Közben a diót felhevített, száraz serpenyõre téve illatosra pirítjuk. 3.A száraz rukkolát tányérokra halmozzuk, a kecskesajtot rámorzsoljuk, a pirított diót a tetejére szórjuk. 4.Balzsamecettel és olívaolajjal permetezzük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2011. jún. 30. 07:02
A kecskesajtos rukkola saláta elkészítési módja és hozzávalói.