Tejszínes, tojásos karfiol recept

8 db tojás,
6 evőkanál tejszín,
35 dkg főtt karfiol,
vaj,
só,
szerecsendió,
egy csomó petrezselyem.
A Tejszínes, tojásos karfiol elkészítési módja:
Egy edény alját vajjal kikenjük, és a megfőzött, lehűtött karfiolokat a tálba helyezzük. A tojásokat felütjük, habosra verjük és hozzáadjuk az alaposan megmosott, felvágott petrezselymet és a tejszínt. Megkeverjük, egy csipet sóval és szerecsendióval ízesítjük. A masszát ráöntjük a karfiolra, az edényt lefedjük és 6-7 percig 500 W-on sütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2011. jún. 28. 16:10
A tejszínes, tojásos karfiol elkészítési módja és hozzávalói.