Karácsonyi saláta recept
A Karácsonyi saláta hozzávalói:50 dkg cékla
20 dkg kecskesajt
11
50 dkg cékla
20dkg kecskesajt
1 dl balzsamecet
1 evőkanál friss kakukkfű
olívaolaj
só
bors
rukkola
A Karácsonyi saláta elkészítési módja:
A céklát hámozás után kockára vágjuk.tegyük sütőtálba,locsoljuk meg olívával,öntsük alá a balzsamecetet,sózzuk meg ,és őröljünk rá frissen borsot. Fedjük be alufóliával és kb félórán keresztül süssük sütőben. Tányérra halmozott rukkola levelekre szedjük a megpuhult céklát.Szórjuk meg a kockára vágott kecskesajjtal és a friss kakukkfűvel.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. dec. 22. 08:13
A karácsonyi saláta elkészítési módja és hozzávalói.