Hagymás-virslis zöldbabsaláta recept
30 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
100 kcal
12,5 gramm
(4 személyre)
60 dkg zöldbab
20 dkg virsli
10 dkg vöröshagyma
ecet
só
mesterséges édesítő
A Hagymás-virslis zöldbabsaláta elkészítési módja:
A zöldbabot enyhén sós vízben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ez idő alatt a hagymát vékony szeletekre vágjuk és finoman megsózzuk. Elkészítjük a páclevet, ecet, édesítő, kevés só hozzáadásával. Belerakjuk a zöldbabot, a hagymát, a karikára vágott virslit és összeérleljük.
Önálló ételként is fogyasztható.
A kalória- és szénhidráttartalom 1 adagra vonatkozik!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2014. dec. 16. 20:31
A hagymás-virslis zöldbabsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.