Kávés csók recept


6 db tojásfehérje
6 ek. feketekávé
16 ek. porcukor
A Kávés csók elkészítési módja:
- Nagy edényben vizet forralunk.Ráállítjuk a habüstöt,és belerakjuk a hozzávalókat. - Habverővel folyamatosan verve sűrűre főzzük.Akkor jó,ha a habverőt kiemelve a massza nem esik vissza róla.Ekkor nyomózsákba rakjuk. - Kikent tepsibe a nyomózsákból kis halmokat nyomunk,majd langyosra melegített sütőbe rakjuk és kiszárítjuk.
A nyomózsákból kis karikákat is nyomhatunk,s azt kiszárítva cérnára kötjük,és a karácsonyfára aggathatjuk!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: tundicicca, 2008. febr. 26. 14:07
A kávés csók elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.