Karaj sütve recept


Kb. 80dkg karaj
Kínai 5 fűszerkeverék
6-8-10-12 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)
Só
Bors
A Karaj sütve elkészítési módja:
A karajt jól tűzdeljük meg fokhagymával. Utána kenjük be sóval,egy kevés borssal(ízlés szerint), és végül kínai 5 fűszerkeverékkel. Tegyünk alufóliát egy tepsire, helyezzük a fóliára a húst. Süssük Kb.120-130 fokon 45 percet. Majd süssük újabb 45 percig kb. 240 fokon. Kész is van,ennyi.
Comb és tarja is jó az elkészítéséhez,azokat próbáltam, talán a karaj volt a legjobb.
Mikor elkészül,kívül egy barna kéreg sül rá,a kínai fűszertől,belül puha fokhagymás íze van.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: messzi idegen, 2016. máj. 1. 01:45
A karaj sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.