Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Karaj sütve recept

Karaj sütve recept

Elkészítési idő 110 perc

A Karaj sütve hozzávalói:
Kb. 80dkg karaj
Kínai 5 fűszerkeverék
6-8-10-12 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)

Bors


A Karaj sütve elkészítési módja:
A karajt jól tűzdeljük meg fokhagymával. Utána kenjük be sóval,egy kevés borssal(ízlés szerint), és végül kínai 5 fűszerkeverékkel. Tegyünk alufóliát egy tepsire, helyezzük a fóliára a húst. Süssük Kb.120-130 fokon 45 percet. Majd süssük újabb 45 percig kb. 240 fokon. Kész is van,ennyi.

Comb és tarja is jó az elkészítéséhez,azokat próbáltam, talán a karaj volt a legjobb.
Mikor elkészül,kívül egy barna kéreg sül rá,a kínai fűszertől,belül puha fokhagymás íze van.


Kategória: Húsételek receptjei


A karaj sütve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook