Karácsonyi gesztenyés pulykamell recept

8-10 pulykamell
30 dkg darált sertéshús
5 dkg bacon
1 csomag gesztenyepüré
10 bacon szelet
só
bors
A Karácsonyi gesztenyés pulykamell elkészítési módja:
A pulykamell szeleteket vékonyra klopfolom, sózom. A töltelékhez jól összekeverem a többi hozzávalót, sózom borsozom. Jó evőkanálnyi mennyiséget teszek minden szelet húsra, és felgöngyölöm. Minden hús csomagot betekerek bacon-be. Kb 200 C-on sütöm először lefedve, majd ha már jó puha, akkor leöntöm róla a pecsenyelevet és jól megpirítom a tetejét.
Kategória: Karácsonyi receptek
A receptet beküldte: Teráz, 2007. dec. 22. 21:04
A karácsonyi gesztenyés pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.