Kaptunk egy törpehörcsögöt. Tarthatom a gyerek szobájában? (tudásbázis)
Vettünk ma élvefogó csapdát, ráakasztottam a trappista sajtot neki...remélem reggelre benne lesz!!! :o(
Valaki hallott erről?
Az enyém terráriumban volt, és onnan is kiszökött. :D
25 cm magas volt az új helye, abból már csak úgy tudott egyszer kijönni, hogy a múkuskereket véletlenül túl közel tettem az üveghez. :D
Nem lesz baja, csak ne legyen a környéken macska! :D Bár az enyém azt is túlélte. :D
Tényleg tegyetek le neki kaját, de valami védett helyre, és figyelgessétek. Gyanítom, ilyekor ő alszik, tehát lehet, hogy csak sokára jön elő. Nekem volt, hogy 2 napot szambázott a házban, mire előkerült. Ja, az egész ázban/lakásban legyetek óvatosak, mert simán elmegy felfedezőútra a szomszéd szobába. :D
És igen... Nekik a 1.5 centi sok, kifér rajta. De nem lesz gond!!!
De jó...este valamikor valahogy akkor átbújhatott...és nem tudjuk hol keressük és mit csináljunk? Hogy fog előkerülni? :o(
Nem fog meghalni? :o(
Ha nincs a ketrecében, akkor igen, ki tud bújni.
1,2 cm szerintem elég lehet a kibújásboz.
nah, hát én párban kaptuk őket persze. :D (én egyet meg tesóm egyet..viszont egy helyre kerültek, bár egy idő után el voltak választva egy üvegfallal)
De valóban így van. idegesebbek. Marci, ő selyemhörcsög volt, emlékszem átharapta unokatesóm ujját is. Harcias volt. Ő volt a tesómé :DD
Arra viszont emlékszem, hogy az egyik rendszeresen kiszökött..és mindig kerestük. Volt, hogy már sírtam, a fejem lehajtva, és amikor felemeltem, akkor ott figyelt a képembe két lábra állva..:DDD
Cukik nagyon. Biztosan sok örömötöket lelitek Henriben. :)
Jó a neve. :)
Enyémek mindig Marci volt, és Mici. Az összes. :D
:) ÚŐ most nagyon örül neki és arra vár, hogy kijöjjön a kis házikójából. Már ki is vette óvatosan ma a kisfiam, simogatta...! Már 8 éves, tehát nem egy pici gyerek aki nem tudja hogyan kell bánni egy ilyen pici állatkával. :o)
Jelenleg egy alacsony komód szekrényen van letéve a ketrece Henri hörcsögnek. :)
További ajánlott fórumok:
- 1, 5 éves fiam egész nap mellettem van, nem hajlandó a szobájában játszani. Mit tegyek?
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Másnál is a panel lakás nagy szobájában alszik a 2, 5-3 stb éves gyerek?
- Meleg vagy hideg párásítót érdemes használni a baba szobájában?
- Hogyan tarthatom meg a házat? Osztozkodás...
- Mikor tegyük a saját szobájába a gyereket éjszakára?