Kapros-fokhagymás tarjasült recept
A Kapros-fokhagymás tarjasült hozzávalói:8 szelet tarja
1 csokor petrezselyem
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
1 kg burgonya
só
olaj
A Kapros-fokhagymás tarjasült elkészítési módja:
A kaprot és a petrezselymet apróra vágjuk, a fokhagymagerezdeket összezúzzuk. A kaporral, petrezselyemmel, fokhagymával és sóval megfűszerezett tarjaszeleteket tepsibe tesszük. A meghámozott és négy részre vágott burgonyát a hús tetejére halmozzuk, olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk rá, majd alufóliával letakarjuk a tepsit. Amikor a hús puhára párolódott, levesszük a fóliát, és az egész ételt pirosra sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2011. aug. 20. 17:31
A kapros-fokhagymás tarjasült elkészítési módja és hozzávalói.