Kapott már valaki problémás arcbőrre Dalacin T 1% emulziót? Volt hatása? (tudásbázis kérdés)
sziasztok :)
én anno kaptam dalacin t lötyit a pofámra, nem használtam el, most a száj herpeszemre használom, marja mint állat, remélem le szárítsa, 30 ml-s, de kicsit régi de még van benne erő,
ha van jobb ötletetek a száj herpeszre szívesen veszem
üdv
köszi szépen!
Zsíros ételeket nem nagyon eszem, na a cukor az már más mert imádom a csaokit de próbálom ahogy lehet azt is visszaszorítani, mert a vonalaimnak sem használ. :-)
Változtasd meg az étrendedet is.Kevesebb cukros zsíros étel és több zöldség gyümölcs.
Multivitamin.A cink is nagyon fontos.
És kenegessed persze.
Sok boldogságot kívánok!!! :))
Ez is folyékony ha arra gondolsz. vagy az oldat mivel másabb mint az emulzió?
És mennyi idő múlva használt nálad?
Ja, szerintem elég ennyi idő.
Ne egyél csokit, kakaós dolgokat, és olajos magvakat, meg fűszeres kajákat. Ezzel is megkönnyíted a bőröd dolgát.
ÉN most megint ezeket használom, mert a télen sikerült megint elcsunyítanom a bőröm. NEm mentem el bőrgyógyászhoz, úgyis ezt írta volna újra. Nálunk van olyan patika, aki ad recept nélkül egyébként vényköteles dolgokat, teljes áron. De még mindig jobban jövök ki, mintha kifizetem a bőrgyógyász magánrendelési díját...
Viszont nem jól írtam: Isotrex gél
:-) Igen ez egy komoly dolog, megállni hogy ne piszkáljam mikor annyira idegesítenek. Pedig tudom még csúnyámm lesz.
40 nap múlva esküvőm! ELég annyi idő neki?
Isoral kenőcs az recept nélkül kapható?
További ajánlott fórumok:
- Tanulási problémás a gyermekem!
- Mennyire lehet problémás próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni?
- Fáj a lábad? Problémás a körmöd? Csevegjünk.
- Viselkedési problémás kutyák!
- Gyereknevelés problémás 11 évesnél.
- Menstruációs problémás:rövid vagy hosszú ciklusok, kimaradások, rendszertelen, erős vagy gyenge vérzés hirtelen én ennek lehetséges okai?!