Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Káposztával töltött baconös csirke recept

Káposztával töltött baconös csirke recept

A Káposztával töltött baconös csirke hozzávalói:
1 kis fej fehér káposzta
1 kg csirkemellfilé
300 g bacon
1 dl fehérbor
egy pici olaj


A Káposztával töltött baconös csirke elkészítési módja:
A káposztát legyaluljuk vagy vékony csíkokra vágjuk. Kevés olajon (ez lehet ét-, oliva- vagy mogyoróolaj) megpároljuk. Fűszerezzük sóval, borssal és félretesszük. A csirkemellfiléből szeleteket vágunk. Egy kis adag káposztát ráhelyezünk, majd felgöngyöljük. A megtöltött csirkét baconnel körbecsavarjuk. Ha nem sikerül szorosra csavarni, fogpiszkálóval rögzíthetjük. A húsokat egy tepsibe egymás mellé helyezzük. Minimális olajjal meglocsoljuk, majd 1 dl fehérborral felöntjük. Végül a sütőben pirosra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A káposztával töltött baconös csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook