Szecsuáni csirke recept
A Szecsuáni csirke hozzávalói:Egy csomag spagetti,
egy deciliter fehérbor,
szójaszósz,
káposzta,
répa,
csili,
sós mogyoró,
4 darab csirkemellfilé,
egy piros és egy zöld paprika,
szezámmag
A Szecsuáni csirke elkészítési módja:
A spagettitésztát sós-olajos vízben megfőzzük, leszűrjük, és ha kihűlt, kevés olajjal, fehérborral, szójaszósszal, az előzetesen megpárolt zöldségekkel összefőzzük, csilit és néhány szem sós mogyorót adunk hozzá. A húst szeletekre vágjuk, és olajon megpuhítjuk. Amikor elkészült, összefőzzük a tésztával, és tálalhatjuk; díszítésként zöld és piros paprikát, illetve szezámmagot használhatunk.
Nagyon finom!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: vila, 2007. jún. 23. 04:51
A szecsuáni csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.