Káposztaleves virslivel recept
A Káposztaleves virslivel hozzávalói:30 dkg baromfi virsli
25 dkg savanyú káposzta
1 dl kefír
2 ek étolaj
5 dkg vöröshagyma
só
köménymag
pirospaprika
A Káposztaleves virslivel elkészítési módja:
A savanyú káposztát vízben feltesszük főni,őrölt köménnyel,sóval ízesítjük.A finomra vágott vöröshagymát az olajon átfuttatjuk,fűszerpaprikával meghintjük kevés vízzel felöntjük.,majd a leveshez adjuk,amikor majdnem kész hozzáadjuk a karikára vágott virslit.Végül simára kevert kefírrel összeforraljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. jún. 28. 23:56
A káposztaleves virslivel elkészítési módja és hozzávalói.