Káposztaágyon sült kolbász recept
45 perc
A Káposztaágyon sült kolbász hozzávalói:
2 pár sütnivaló kolbász
40 dkg savanyú káposzta
2 fej vöröshagyma
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény
kevés étolaj
A Káposztaágyon sült kolbász elkészítési módja:
A hagymákat megtisztítottam és felszeleteltem. Ezután az étolajon megdinszteltem és fűszereztem. Egyszer átmostam a savanyú káposztát, hogy ne legyen annyira savanyú. Majd egy kisebb tepsiben elterítettem, és egyenletesen ráöntöttem a tetejére a párolt hagymát, hogy mindenhová jusson. Végül a kolbászokat is rátettem és egy fogpiszkálóval néhány helyen megszurkáltam. Ezt követően 200 C fokra előmelegített sütőbe raktam, ahol kb. 30 perc alatt készre sütöttem. Sült krumplival remek vacsora vált belőle.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. jan. 23. 18:30
A káposztaágyon sült kolbász elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.