Céklasaláta almával recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Céklasaláta almával hozzávalói:
70 dkg cékla
20 dkg alma
5 dkg cukor (vagy édesítőszer)
4 dkg méz
1 db biocitrom
3 ek. almaecet
ízlés szerint kevés patikasó
A Céklasaláta almával elkészítési módja:
Először megtisztítottam a céklát, majd megfőztem. Amikor kihűlt nagy lyukú reszelőn lereszeltem. Az almát is megtisztítottam és lereszeltem. Majd összekevertem a céklát az almával. Ezután mézzel, cukorral, citromlével és reszelt citromhéjjal ízesített páclevet kevertem hozzá. Azonnal fogyasztható, de zárt dobozban a hűtőbe téve napokig felhasználható.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. jan. 19. 18:20
A céklasaláta almával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.