Pirított hagymás burgonya recept
70 perc
A Pirított hagymás burgonya hozzávalói:
1 kg burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
3-4 ek. liba v. kacsazsír
patikasó
A Pirított hagymás burgonya elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőztem, meghámoztam és nagy lyukú reszelőn lereszeltem. A hagymát megtisztítottam, felaprítottam és egy nagyobb serpenyőben a zsiradékban aranysárgára pirítottam. Ezután hozzákevertem a lereszelt burgonyát, ízesítettem és pirosra sütöttem. Kitűnő körete bármely hús vagy halételnek, de önmagában is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. jan. 15. 17:00
A pirított hagymás burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.