Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Pirított hagymás burgonya recept

Pirított hagymás burgonya recept

Elkészítési idő 70 perc

A Pirított hagymás burgonya hozzávalói:
1 kg burgonya
1 nagy fej vöröshagyma
3-4 ek. liba v. kacsazsír
patikasó


A Pirított hagymás burgonya elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőztem, meghámoztam és nagy lyukú reszelőn lereszeltem. A hagymát megtisztítottam, felaprítottam és egy nagyobb serpenyőben a zsiradékban aranysárgára pirítottam. Ezután hozzákevertem a lereszelt burgonyát, ízesítettem és pirosra sütöttem. Kitűnő körete bármely hús vagy halételnek, de önmagában is nagyon finom.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Köretek receptjei


A pirított hagymás burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook