Kapcsolattartás szeretői viszonyban (beszélgetés)
Nem is kell mentegetned, ez a realitas es az atlag.
A hazassagok 60%-a valassal vegzodik.
Sztem jo megoldas a szeretozes, arra, hogy szenvedelyt hozzon az ember eletebe.
Azok itelkeznek, akik nem voltak ilyen helyzetben, es azt gondoljak, hogy ezt kizarolag sajat maguknak koszonhetik.
Masok vagyunk, ha nektek/neked igy mukodik, az a lenyeg.
Nagyon esznel kell lenni es sztem eljon az a pont, h vki(k)nek ez nagyon fajni fog, barhogy is alakul az elet.
Elmentünk egymás mellett, két kisgyerekkel más az élet, a munkabeosztàsa miatt is éjjel jár haza. Nem mentegetni akarom magunkat, de ez történt. Nem közeledtünk a másik felé. Sokat veszekedtünk, örültünk ha elbírtuk a másikat viselni.
Mostanra béke költözött, néha szex is van, de mivel nem volt meg az a nagy kémia sosem, így nem is kívántam, meg nekünk inkább gyors menetek jutottak, 10 perc az nem szeretkezès. Én meg erre vágytam. Ezért jött a szerető az életembe.
Az meg, hogy csak ennyit tudunk találkozni, sokaknak látom kevés, de pl nekünk fizetni kell a helyèrt, hogy együtt lehessünk, nekem ez is egy nagy ajándék, h vele àtèlhetem, megèlhetem aki belül vagyok.
A kérdésedről eszembe jutott, hogy nem egy fórumon lehet olvasni a felháborodottak tanácsait, amikor valaki panaszkodni mer a rossz házasságára. Na, én ilyenkor mindig elcsodálkozom, mert nem tudom eldönteni, hogy mások csak ennyire az orruk hegyéig látnak fekete-fehérben, vagy az össznépi hülyeség vezeti-e őket a csorda szellemében, bólogatva az elhangzó extrém baromságokra.
Ja, van olyan, hogy már attól is rosszul van az ember, ha egy légtérben kell lennie a házastársával, de mégsem tud elválni, így marad a kényszerű egymás mellett élés. Ennek pedig millió oka lehet.
De ha undorodsz valakitől akkor kapcsolatban élsz vele?
Lehet ezt nem hormon váltja ki igazad lehet.
Üdv neked is.
Minek kommunikálni, megbeszélitek mikor lesz és téma lezárva.
Nem értem én ezt. Teltek a hetek, hónapok, és se elcsábítani nem akartad a férjedet, se megbeszélni vele a problémát ? Nem szóltál neki, hogy " drágám, vegyél viagrát vagy gyógyíttasd magad, ha impotens lettél ! De ha csak kézimunkázol, miközben engem elhanyagolsz, az sincs rendben. Ha viszont szeretőt tartasz, akkor én is keresek magamnak !" Valamilyen irányba csak ment volna a beszélgetés.
De két évig várni szótlanul, majd szeretőt keresni,ez nem a helyes út. Mi lesz, ha beleszeretsz a szexpartneredbe ? Volt már ilyen a történelemben ! Mindent végig gondoltál ???
Évekig elnyomtam a vàgyaimat, mert itthon volt olyan, hogy 2 évig nem volt köztünk semmi.
Mindig is éreztem, hogy hiányzik valami. Aztán most elvesztettem a fejem, nem bírtam ellenàllni.
Vigyázz magadra, mert Ő tuti; h csak szexet akar.
Ha a beszélgetés is hiányzik a kapcsolatodból, arra inkább barikat keress, sztem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Szeretői kapcsolatból csak barátságot akar a nő, mi lehet ennek az oka?