Diszkrét, szeretői kapcsolat, szeretőség, előítéletek nélkül (beszélgetés)
Szerintem két év után a pasi új szeretőt keres. Vagy már van is neki.
Nem akar válni.
Jön ezzel az átvilágítással... Ha igaz, hogy olyan hivatalban és olyan beosztásban dolgozik, akkor ez jó alibi a szakításra.
Még huszonévesen dolgoztam ilyen hivatalban.
Hacsak nem ő a miniszter vagy az új vezérkari főnök, akkor simán átnéznek ezen. (vagy leszerveznek neki egy biztonságos szeretőt:))
Nem kell, de az is megoldás. El is adhatják, és elosztják a pénzt. Vagy ha a feleség marad a gyerekkel a lakásban, a gyereknek nem kell iskolát váltani.
A feleség akar válni, de miért ? Van egy agresszív férje, rossz házassága, betelt a pohár. Az a rossz, aki nem bír tovább tűrni ?
Bárkit, bármikor figyelhetnek, lehallgathatnak, nagyon egyszerű ez a mai világban.
Ha olyan helyen dolgozik,bizonyos információkhoz férhet hozzá az alkalmazott, akkor tudatják, hogy lehallgathatják akár a személyes telefonján, akár a hivatalin.
Nem olyan veszettül komoly ez, lásd. K. Gábor.
Azért, ha valakinek nincs vaj a fején, ez nem zavarja.
Mese habbal!
C tipusú ellenőrzések a Miniszterelnöki Hivatalban, valamint a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter irányítása alá tartozó központi hivatalban, illetve a felügyelete alá tartozó kormányhivatalban fontos és bizalmas munkaköröket betöltőket érinti. A nemzetbiztonsági ellenőrzés célja, hogy jellemzően a köztisztviselők közül kiszűrjék azokat a személyeket, akik nemzetbiztonsági szempontból veszélyesek, vagyis alkalmatlanok arra, hogy bizalmas munkakört töltsenek be.
A szerető pedig a hoxán szellőzteti ki az információkat?! 😅 ..hagyjuk már!
A mai világban hol érdekel bárkit is, hogy szeretője van?
A minisztereket sem ítélik meg, se szeretőért, se szexuális hovatartozásért.
Én elgondolkodnék nem engem akar ilyen ócska dumával lerázni?
Szia.
Csak nekem nem világos, hogy nem irtad le, mit is szeretnél valójában?
😳😳😳
Picit katyvasz lett..., de ha Te sem tudod, mit is szeretnél, akkor a megoldás nem a MI kezünkben van!
Bocsáss meg kérlek!
DE
Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a pasas(nevezzük igy), életében Te vagy a második!?!?!
Félreértés ne essék!
Nem akarok ítélkezni!
A Te életed!
Kívánom, hogy dönts jól!
Szeretettel..
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?